Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuri de parcare şi străzi asfaltate Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă investiţiile

ro

20 Apr, 2016 00:00 1878 Marime text


Deoarece numărul maşinilor a crescut, iar unele străzi au devenit mai aglomerate, amenajarea de locuri de parcare este o prioritate pentru Termica Distribuţie Năvodari SRL. În plus, turiştii care vor ajunge în acest sezon pe litoral şi vor alege să se cazeze la Năvodari vor contribui la creşterea numărului de automobile.
 
Angajaţii societăţii continuă nu doar lucrările de reabilitare a tramei stradale din Năvodari, ci şi pe cele de înfiinţare şi amenajare a parcărilor în mai multe cartiere din oraş. Prin urmare, în această perioadă, societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL execută mai multe lucrări de amenajare a noi locuri de parcare, dar şi programe de reabilitare a trotuarelor şi a tramei stradale.


 
Astfel, lucrătorii Termica Distribuţie Năvodari intervin pentru a realiza câteva zeci de locuri de parcare în zona blocurilor G1 şi C5. Este vorba de aproximativ 75 de locuri de parcare. În trecut, în acel perimetru au fost garaje, iar acum se realizează locuri de parcare.
 
Concomitent cu amenajarea de locuri de parcare, se execută şi lucrări de reabilitare a carosabilului. Una dintre ele constă în amenajarea străzii Taşaul şi în prelungirea ei. De asemenea, se lucrează pe strada Plopilor, lângă Şcoala nr. 2, unde se lărgește carosabilul și se amenajează locuri de parcare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii