Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolin turează motoarele CJC ca să iasă primar a şasea oară

ro

11 Apr, 2011 00:32 2417 Marime text
cap_2.jpgIon Nicolin turează motoarele la maxim pentru a mai prinde încă un mandat în fruntea Primăriei Negru Vodă. Este vorba despre „motoarele" Consiliului Judeţean Constanţa, care, se pare, este dispus să facă multe investiţii în oraş, doar-doar candidatul de serviciu Nicolin o mai ieşi o dată primar.

De precizat că Nicolin este primar la al cincilea mandat. A fost ales în 1991, aşadar, anul acesta împlineşte 20 de ani de când se află la cârma administraţiei locale din Negru Vodă. Având în vedere modul în care arată urbea, se pare că edilul a cam uitat pentru ce a venit la primărie. Este de înţeles într-o oarecare măsură, având în vedere faptul că a candidat pentru prima oară acum două decenii. Deşi se află la graniţa cu Bulgaria, fiind practic o poartă de intrare în ţară, oraşul Negru Vodă pare unul abandonat, chiar şi centrul său fiind în paragină. În acest context, este de înţeles de ce mai-marii de la Consiliul Judeţean Constanţa, şefii pe linie de partid ai lui Nicolin, în frunte cu Nicuşor Constantinescu, sunt dispuşi să pompeze bani grei prin demararea mai multor investiţii pe cheltuiala judeţului. Probabil că pesediştii constănţeni nu au alt candidat pregătit să-i ia locul lui Nicolin şi ştiu că şansele acestuia de a mai obţine şi cel de-al şaselea mandat sunt foarte puţine. Pe lista de investiţii a SRL-ului CJC, oraşul condus de Nicolin este trecut cu nu mai puţin de şase obiective, semn că este nevoie de o totală schimbare la faţă a localităţii.

Promisiuni de servit pe tavă electoratului

În Programul achiziţiilor publice pe 2011 al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, situat în subordinea CJC Constanţa, figurează, cum spuneam, şase investiţii importante, a căror valoare totalizează nu mai puţin de 6.000.000 de lei, adică 60 de miliarde de lei vechi. Iată care sunt investiţiile pe care CJC le-a luat din cârca lui Nicolin punându-le în cârca SRL-ului şi, de asemenea, care este valoarea fiecăreia în parte: căminul cultural din Negru Vodă (1.000.000 de lei), clubul pensionarilor din Negru Vodă (proiect şi construcţie - 1.300.000 de lei ), dispensar Negru Vodă (900.000 de lei), grădiniţă Negru Vodă (800.000 de lei), Cămin Cultural sat Darabani - oraş Negru Vodă (1.000.000 de lei), Cămin Cultural sat Vâlcele - oraş Negru Vodă (1.000.000 de lei). Iată, prin urmare, cum flutură CJC, la Negru Vodă, investiţii de milioane trecute pe o listă. Aşa cum v-aţi dat probabil seama, nu este neapărat nevoie ca acestea să se şi realizeze, având în vedere faptul că CJC nu le-a sprijinit până acum. Dar mai este un an şi campania bate la uşă, iar Nicolin trebuie să aibă măcar ce să promită electoratului. Pentru a şasea oară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CONCITADIN 11 Apr, 2011 11:48 NICOLIN DE LA N> VODA SI CONSTANTINESCU DE LA CERCHEZU SA NE LASE ,AU SUFICIENTE CUCUIE PE CAP ,DACA VOR SA LE DEZVALUIM SA INCERCE SA CANDIDEZE SI VOR VEDEA CE LE-AM PREGATIT