Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Netatentia costa (video)

ro

06 Oct, 2010 03:07 1401 Marime text
accident_soveja_1.jpgDoua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale , dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier. Vinovat de producerea incidentului se face un taximetrist care nu a acordat prioritate de trecere.

La fata locului au sosit imediat doua ambulante SMURD si o autospeciala a pompierilor. Taximetristul a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. Celălat conducător auto implicat în accident nu a suferit rani grave, insa s-a ales cu o sperietură sora cu moartea.

accident_soveja_3.jpgOamenii care locuiesc la blocurile din jur spun spun că aproape zilnic au loc accidente rutiere în zonă.

Politistii care au sosit la fata locului au trecut imediat la fluidizarea traficului pentru că circulatia era complet blocata. Poliţiştii de la rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Dacă va fi găsit vinovat, taximetristul se va alege cu dosar penal pentru vatamare din culpa .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii