Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negociere directă ABC Val SRL, peste 800.000 de lei pentru lucrări suplimentare aferente parcării multietajate P+7E din Mamaia (document)

ro

12 Nov, 2015 00:00 3106 Marime text


Municipiul Constanţa a anunţat câştigătorul contractului „Lucrări suplimentare aferente obiectivului de investiţii construire parcare multietajata P+7E, în staţiunea Mamaia, zona Cazino Albatros“. Acesta este, potrivit anunţului de atribuire nr. 163702/11.11.2015, societatea SC ABC Val SRL.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 805.943,9 lei. Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, deoarece „Lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice“.

Iată cum trebuia să arate parcarea 

Prin proiectul „Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino Albatros“, ar trebui ca turiştii care ajung pe litoral să aibă locuri de parcare la discreţie. Parcarea va avea o formă dreptunghiulară, cu două laturi de aproximativ 43,60 m şi una de 31,5 m, forma fiind rezultată din conformaţia terenului pe care este amplasată, cu următorii indicatori tehnici: 390 de locuri de parcare, regim de înălţime P+7 E+T, suprafaţă construită de 1.239,04 mp, suprafaţă desfăşurată de 14.197,73 mp. Clădirea va fi dotată cu instalaţii electrice, apă şi canalizare pentru scurgerea apelor menajere şi pluviale. Accesul maşinilor se va realiza dinspre bulevardul Mamaia, de pe o alee propusă, iar accesul pietonal în parcare se va realiza pe toate laturile construcţiei, dinspre bulevardul Mamaia, dinspre drumul local (drum de aprovizionare), precum şi dinspre Grădina de vară Albatros. Limita de înălţime a autoturismelor care vor avea acces în parcare va fi de maximum doi metri. Intrarea autoturismelor se va face trecând de o barieră acţionată pe bază de senzori de prezenţă. Locurile libere şi dispunerea lor pe nivele vor fi afişate pe o tabelă electronică poziţionată deasupra intrării. Circulaţia autoturismelor pe verticală se va face prin intermediul unei rampe drepte cu sens dublu, iar a persoanelor, atât pe scări de acces, cât şi cu două lifturi.Registrul Comerţului, despre ABC Val SRL 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Industrială nr. 2A,

Lot 1, societatea ABC Val este deţinută de asociatul unic

Vasile Costea. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
ABC Val SRL nu este la primul contract câştigat de la o autoritate publică. În portofoliul de lucrări al societăţii regăsim şi contractele „Servicii de deszăpezire a căilor rutiere, pietonale şi a platformelor de circulaţie, din porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia“, atribuit de Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, „Executarea lucrărilor de construcţii pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC“, atribuit de Universitatea Maritimă din Constanţa, „Reabilitarea şi extinderea unei clădiri din zona metropolitană Constanţa, localitatea Corbu, în vederea utilizării acesteia drept centru de tineret“, atribuit de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa, „Lucrări conexe container de mari dimensiuni cu destinaţia Terminal Cargo General“, atribuit de SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA, „Reparaţii accese (scări) în corpurile A,B,C“, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA, „Sistematizare pe verticală locuinţe ANL, etapa a II-a, strada  Oituz nr. 75, municipiul Mangalia“, adjudecat de la Primăria Mangalia.

Citeşte şi

Traficul estival, coşmarul şoferilor: „Update“ pentru parcarea multietajată din staţiunea Mamaia, zona Cazinou

Licitaţie pentru execuţia lucrărilor: Detalii despre cum va arăta parcarea multietajată din Mamaia

Va avea 7 etaje şi 390 de locuri: Municipalitatea a scos la licitaţie lucrările pentru parcarea multietajată din Mamaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii