Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neculai Beciu, care deţine imobilul închiriat de SPIT Constanţa, şi-a mai făcut o firmă. Ce obiect de activitate are

ro

22 Feb, 2017 00:00 4819 Marime text
În baza cererii din data de 9.02.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Complex Eden SRL.
 
Sediul social al noii firme este în municipiul Constanţa, iar domeniul principal de activitate vizează „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Capitalul social, de 400 de lei, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţii noii societăţi sunt Neculai Beciu şi Iani Beciu. Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii Complex Eden SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Neculai Beciu este asociat şi în Eden SRL, societatea care deţine imobilul de pe bulevardul Tomis în care, recent, s-a mutat cu chirie SPIT Constanţa.

Citeşte şi:

Noi spaţii engros pe Aurel Vlaicu! Hala deţinută de firma Eden SRL îşi va schimba funcţionalitatea

Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări 

Pentru 18.000 de euro pe lună Cum a ajuns SPIT Constanța chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii