Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava Maritimă pentru Scafandri „Grigore Antipa“ va fi modernizată. La ce valoare ajunge contractul (document)

ro

04 Jul, 2017 00:00 5236 Marime text
Ministerul Apărării - UM 02145 Constanţa a decis să modernizeze Nava Maritimă pentru Scafandri „Grigore Antipa“. În acest sens, va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea contractului „Revizie majoră cu modernizări NMS «Grigore Antipa»“, în valoare estimată de 10.084.033 de lei (2.213.206,55 de euro).
 
Serviciul care face obiectul achiziţiei este necesar în vederea menţinerii capacităţii de intervenţie şi executare a misiunilor specifice NMS „Grigore Antipa“. Societăţile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 4.08.2017, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 25.08.2017, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 201.680 de lei.
 
Nava Maritimă pentru Scafandri „Grigore Antipa“ a fost lansată la apă şi a intrat în compunerea Centrului de Scafandri în anul 1979. Cu facilităţi multiple în asigurarea de la suprafaţă a activităţilor subacvatice, cu camere de decompresie şi tratament, turelă de scufundare până la 120 m, instalaţie de amestec şi stocare a gazelor, această navă reprezintă un adevărat laborator plutitor, care poate ajunge în cele mai îndepărtate raioane de intervenţie.
 
Caracteristicile navei sunt: deplasament (To): 1.450 (încărcare maximă), dimensiuni (metri: lungime x lăţime x pescaj): 79 x 10,4 x 3,6, propulsie - două motoare Diesel; 6.400 hp, viteză (noduri) - 19.

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile cu organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Ion-Cristian Lisman, Paul Cazacu, Adrian Boanca, Mădălina Preda şi Mihaela Pap. Comisia de evaluare are următoarea componenţă: Dan Constantin Zaharia, Costinel Damian Cioroiu, Laurenţiu Cocea, Ciprian Grecu, Cătălin Frăţilă, Cristian Mitu, Bogdan Iosif, Florin Zaharia, Mihnea-Marius Nicola.

Condiţii pentru ofertanţi

Pentru a fi consideraţi calificaţi, ofertanţii trebuie să facă dovada cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani, care trebuie să fie egală sau mai mare cu valoarea de 20.168.067 de lei. Aceştia vor mai prezenta lista principalelor servicii prestate în ultimii cinci ani, din care să rezulte prestarea unor servicii similare cu cele care fac obiectul contractului de achiziţie, în valoare cumulată egală sau mai mare decât 10.084.034 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte.
 
Mai mult, aceştia vor prezenta o declaraţie prin care să facă dovada că dispun de un minimum de personal de specialitate considerat strict necesar pentru efectuarea serviciilor, respectiv: un inginer/subinginer construcţii nave; doi ingineri/subingineri UTS; un inginer/subinginer TCM, doi maiştri, doi tehnicieni, doi curăţători de faţade/sablatori, doi vopsitori; doi lăcătuşi construcţii metalice şi navale; patru sudori; doi tubulatori navali; un izolator; doi instalatori, doi electricieni, doi tâmplari/dulgheri, un motorist, un frezor, un strungar, doi macaragii.
 
Nu în ultimul rând, operatorii economici vor prezenta o declaraţie referitoare la utilajele, instalaţiile, echipamentele tehnice de care pot dispune pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de servicii, considerate strict necesare pentru efectuarea serviciilor, respectiv: un doc plutitor/uscat de minimum 1.505 tf; o instalaţie de spălare cu jet de apă (Pmin 250 barr); două instalaţii de sablare, două macarale (sarcină minimă 10 tf); o instalaţie de verificare suduri prin metode nedistructive; un strung universal, o instalaţie de sudură electrică, o instalaţie de sudură oxiacetilenică, o instalaţie de sudură cu gaz inert; o instalaţie de aer comprimat.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii