Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nasule, pungasule!" Nicusor s-a bagat in fata, pentru a-si cununa fina (galerie foto)

ro

03 May, 2010 03:34 7764 Marime text
cap_5.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi soţia lui, Codruţa au devenit părinţii spirituali ai tinerilor Maria Cătălina şi Nicolae Valentin.

nunta_sanda.jpgCeremonia religioasă şi petrecerea de nuntă au avut loc sâmbătă seară la biserica Sf. Mina, respectiv restaurantul Colonadelor. Fiica Sandei Ciocoiu, şefă la Conpress Holding şi soacră mică, a intrat în rândul femeilor măritate dusă la altar de naşul de cununie, Nicuşor. Acesta a venit la biserică însoţit de nevastă şi copii, dar şi de prietenul fiicei sale Smaranda. Naşul mare purta în mâini o icoană şi a aşteptat ceva vreme până a intrat în lăcaşul de cult. Însă, şeful CJC-ului nu a ţinut cont de faptul că în faţa bisericii Sf. Mina mai aşteptau încă două cupluri pentru a fi unite în faţa lui Dumnezeu. Nuntaşii veniţi să se bucure de uniunea religioasă a tinerilor s-au simţit jigniţi de atitudinea lui Nicuşor Constantinescu şi a alaiului său şi pentru faptul că nu s-a respectat ordinea de intrare în biserică, pentru a se celebra cununiile. Ba chiar, unul dintre nuntaşi a spus ofuscat: „Ce, dacă el a venit cu icoana în mână asta înseamnă că trebuie să ne-o ia în faţă?!". Numai că situaţia nu s-a schimbat cu nimic, iar ceilalţi petrecăreţi au fost nevoiţi să aştepte aproximativ o oră, atât cât a durat ceremonia religioasă. Printre cei care au venit să o vadă mireasă pe fiica Sandei Ciocoiu s-au aflat şi PSD-iştii Ioan Mărcuş şi Daniel Georgescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asas 04 May, 2010 21:24 ba da s`a bagat in fatza am fost acolo si asa a fost ,nu mai mintiti !!!
  • cineva de acolo 03 May, 2010 22:11 nu a intrat deloc inainte.terminati cu minciunile astea umflate cu pompa.Ca statea lumea si se holba k aveau la ce,e alta treaba.
  • A 03 May, 2010 21:30 Am fost la nunta..cununia religioasa era programata la ora 6 am asteptat cirk un sfert de ora in fata biserici si am intrat la rand..restu sunt speculatii si minciuni..