Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monixa Coroiu a fost data afara de la TV Neptun

ro

21 May, 2009 02:39 17730 Marime text
Monixa_Coroiu_007.jpgFigură cunoscută în media constănţeană, Monixa Coroiu s-a identificat mereu cu TV Neptun. A lucrat la postul de televiziune timp de 14 ani. Însă, perioada a luat sfârşit. Vestea a fost dată chiar de Monixa, pe blogul său, http://monixa.ro .

Monixa_Coroiu.jpgÎn postarea de pe blog, Monixa Coroiu spune că după 14 ani de muncă la TV Neptun a primit o scrisoare prin care i se aducea la cunoştinţă că s-a încheiat colaborarea din cauza crizei economice. Contactată telefonic, Monixa Coroiu a declarat că într-adevăr acea etapă a vieţii sale s-a încheiat, însă încheierea colaborării a fost „ca un balon de oxigen pentru ambele părţi": „Nu mi-am dorit să ies la pensie din televiziune. A fost un pas care trebuia făcut. Eu nu eram angajata TV Neptun, ci doar colaboratoarea lor. Nu ştiu dacă voi mai face televiziune, dar am învăţat că în viaţă nu este bine să spui niciodată, niciodată. Deocamdată mă voi axa numai pe job-urile pe care le am acum". În continuare puteţi citi ceea ce a notat Monixa Coroiu pe blogul său: „Încerc să îmi dau seama cum eram înainte de a începe să lucrez la TV Neptun. Cu greu reuşesc... E şi normal, de altfel, întrucât sunt 14 ani de când lucrez în acest post, 14 ani cu multe suişuri şi multe coborâşuri.
Dacă aş uita preţ de o secundă de oamenii care mă opresc şi îmi spun cât mă admiră, aş spune că nu a meritat... dar nu am cum să uit de telespectatorii constănţeni! Am în continuare sute de scrisori primite de-a lungul anilor... şi e-mail-uri de dată mai recentă! Aşa că hârtia prin care mi se aduce la cunoştinţă încetarea colaborării cu TV Neptun, datorită crizei economice, nu mai valorează nimic... Deşi, am învăţat ceva:
1. că întotdeauna sunt oameni care se bucură de răul pe care ţi-l pot provoca, crezând ca îţi dau o lecţie;
2. că oricât de devotat ai fi în meserie, uneori, pur şi simplu, Nu contează; nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
3. mă felicit că mi-am ascultat vocea interioară şi că nu am avut niciodată un singur loc de muncă, că a fost extrem de important că mai multe „instanţe" m-au evaluat în meseria asta: cei de la Radio Uniplus, Radio Contact, Radio Sky, Universitatea Ovidius Constanţa.
4. am redescoperit că sunt un jurnalist apreciat, pentru că ofertele deja au apărut şi continuă să apără... Mulţumesc, D.!
5. pentru că oamenii a căror părere contează m-au încurajat la maniera următoare: "...Ţi-am văzut câteva emisiuni. Nu se mai pot recunoaşte în linia pe care o dai emisiunilor de substanţă. Atingi nu doar marginile, ci şi nodurile imperiului. (...) Cred ca poţi continua o carieră ca self made woman".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • catre personajul "un CTV-ist" sau "fost CTV-ist 14 Nov, 2009 17:33 din pacate Monixa nu si-a vazut de treaba mereu a fost clontzoasa si cate fete tinere nu a umilit profitand de experienta ei...jalnica barfitoare ...isi merita soarta o spun cu parere de rau ..ca roata se intoarce in sfarsit am trait s-o vad si pe asta...asa ca fost CTV-ist nu te mai lua de restu...ca si tu i-ai urmat calea monicai...
  • sergiu 23 Jun, 2009 02:23 dati-l dreaq afara pe retardul ala de lucian ionescu un frustrat si un afemeiat care-i curg balele la ori ce muiere..un fraerica geamantan care habar nu are pe ce lume traieste....un labagiu si un jeg al societatii romanesti...
  • capatos 22 May, 2009 21:01 monixa,daca esti pe liber ,ai mult mai mult timp pentru **** p**e,deci ...motor...action.
  • Efsane-Legenda 22 May, 2009 12:15 Am fost de multe ori invitati impreuna cu tinerii artisti tatari ai Ansamblului folcloric tataresc EFSANE- ANSAMBLU INDEPENDENT al Fundatiei Efsane, la emisiunile moderate de dumneavoastra , intotdeauna ne-am bucurat de prestatiile excelente ale d-voastra si a colegilor d-voastra ,si pentru asta va ramanem datori pe toata viata. Va uram succes pe viitor si daca as sti unde va gasesc am sa va ofer din partea artistilor de la Efsane o tava de ...stiti d-voastra ce...P.S. In cei 13 ani de activitate cu EFSANE, am aparut LIVE la multe televiziuni din RO., Turcia, Bulgaria, Ucraina -Crimeea, si recunosc ca numai la TV SAMANYOLU -emisie satelit TURKSAT 1C- am intalnit o moderatoare super profesionista ca Monixa. Semnatarul acestei postari nu a facut in viata lui compromisuri, nu a periat "moca" pe nimeni, de aceia nu are multi prieteni si de aceia ziarele tataresti din Constanta,ce apar cu bani de la guvern, nu au scris un rand despre succesele lui EFSANE- noroc cu romanii si strainii care ne-au gazduit in TELEVIZIUNILE SI RADIOURILE lor. Multumim tuturor.
  • O fosta studenta 22 May, 2009 10:53 Doamna profesoara, sa stiti ca va voi ramane vesnic recunoscatoare pentru lectiile de viata pe care ni le-ati impartasit. Jurnalismul nu inseamna numai teorie. De la dumneavoastra am invatat ca mass-media e dincolo de cartile domnului Coman. Radio si televiziune de la dumneavoastra am invatat! Multumesc!
  • angela 21 May, 2009 22:44 imi pare rau , Monica ! ai fost super si ai invatat mult si multe ! A meritat, pt ca emisiunile tale au avut calitate . Mergi mai departe , vei reusi ! Succes , profa din Tomis Nord
  • un un CTV-ist 21 May, 2009 00:14 Bine ca sunt pastrati nulitati ca Sorin Lucian Ionescu si emisiunea lui cu ZERO audienta, unde nici macar nu se inscriu oameni. Sau epava aia de Elena Calcan, balbaita si agramata, Yes-man-a Lui Mazare.