Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Columbeanu se afla la un pas de divort

ro

10 May, 2009 18:53 4138 Marime text
monica_columbeanu.jpgCel puţin aceasta a fost predicţia prezicătoarei Carmen Harra sâmbătă, în cadrul emisiunii „Happy Hour Special".

Supusă analizei celebrei Harra, Monica Columbeanu a aflat că Irinel, actualul soţ, nu va singurul din viaţa ei, iar cel care va urma va fi şi factorul principal al divorţului.

Monica nu s-a arătat afectată de aceste afirmaţii ale prezicătoarei şi a declarat că „Nu mai e demult o surpriză pentru nimeni să divorţeze".

Telespectatorii au putut viziona un dialog sincer în timpul emisiunii, în care soţia miliardarului a vorbit deschis şi a recunoscut că relaţia ei este una profundă şi nu pasională. Mai mult, Monica a mai declarat: „Am avut grijă să mă îndrăgostesc de cine trebuie".

Pe baza zilei de naştere a Monicăi, parapsihologul a dezvăluit că este scris în destinul ei să fie consoarta unui bărbat bogat şi în vârstă. Referitor la următorul soţ, el va fi tânăr şi nu va avea potenţialul material al lui Irinel Columbeanu. Monica va mai aduce pe lume încă doi copii, dintre care unul va fi băiat, iar actualul soţ nu va fi tatăl lor.

În ceea ce priveşte interviul acordat de sora sa, Ramona Gabor, reporterilor „Happy Hour", Monica a caracterizat-o: „Este o persoană bună la suflet, dar dacă se enervează, reuşeşte să te scoată destul de repede de la inimă, fără să-i pese."

Carmen Harra şi-a exprimat punctul de vedere şi în legătură cu relaţia dintre cele două surori, despre care a spus că este una conflictuală, existând chiar şi o competiţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii