Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în structura Expolitoral SRL, deţinută de CCINA Constanţa

ro

30 Oct, 2017 00:00 3600 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), reprezentată prin preşedinte Mihai Daraban, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii Expolitoral SRL, având în vedere deciziile colegiului de conducere al CCINA din data de 29.09.2017, a adoptat mai multe decizii.
 
Astfel, a fost completat obiectul de activitate cu următoarele coduri CAEN: activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, alte forme de învăţământ. S-a renunţat la următoarele coduri: activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă (exceptând plasare forţă de muncă în străinătate); activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului (exceptând plasare forţă de muncă în străinătate); servicii de furnizare şi management al forţei de muncă (exceptând plasare forţă de muncă în străinătate); fonduri mutuale şi alte entităţi financiare similare; alte intermedieri financiare, administrarea pieţelor financiare; activităţi de evaluare a riscului de asigurare şi a pagubelor - asistenţă în brokeraj; activităţi ale agenţilor şi brokerilor de asigurări - asistenţă în brokeraj; alte activităţi auxiliare de asigurări şi fonduri de pensii.
 
O altă decizie se referă la modificarea structurii organelor de conducere executivă, după cum urmează: revocarea din funcţia de director manifestări expoziţionale a Adrianei Doga; numirea în funcţia de director Departament Organizare Evenimente a Leilei Ionuz, cu mandat pe perioadă nelimitată; numirea în funcţia de director agenţie de turism „Expolitoral Turism“ (de la punctul de lucru/sediu secundar) a Veronicăi Mirela Grigore, cu mandat pe perioadă nelimitată.
 
Se precizează durata mandatului directorului general, Ion Dănuţ Jugănaru, ca fiind nelimitată. De asemenea, se precizează durata mandatului directorului Suzana Corina Ursulică - nelimitată. Se precizează puterile membrilor Consiliului de Administraţie - depline. Urmare a modificărilor sus-menţionate, structura Consiliului de Administraţie şi a conducerii executive va fi următoarea: Consiliul de Administraţie: Daraban Mihai - preşedinte; Jugănaru Ion Dănuţ - vicepreşedinte; Dragomirescu Victoriţa - membru CA. Conducerea executivă: Jugănaru Ion Dănuţ - director general; Ursulică Suzana Corina - director economic; Ionuz Leila - director Departament Organizare Evenimente; Grigore Veronica Mirela - director Expolitoral Turism.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii