Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Smart Advertising Concept SRL. Legături cu ginerele fostului preşedinte al CJC Constanţa, Nicuşor Constantinescu

ro

21 Dec, 2017 00:00 2785 Marime text

Vlad-Edward-Flavius Ţîru şi Sorina Gheorghiţa Ţîru, în calitate de asociaţi ai Smart Advertising Concept SRL, au decis în Adunarea Generală modificarea structurii capitalului social. Precizăm că Vlad-Edward-Flavius Ţîru este soţul Smarandei, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
 
Astfel, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial nr. 4741 din 18 decembrie 2017, în firmă au fost cooptaţi George Mihălică, care vine cu un aport la capitalul social în valoare de 50 de lei, şi Mihai Mihălică, cu un aport la capitalul social în valoare de 50 de lei. În urma cooptării celor doi asociaţi, capitalul social total se majorează cu 100 de lei, fiind. În consecinţă, capitalul social de 500 de lei, compus din 50 de părţi sociale, va fi împărţit între asociaţi astfel: Vlad-Edward-Flavius Ţîru – 200 de lei, 20 de părţi sociale, Sorina Gheorghiţa Ţîru - 200 de lei, 20 de părţi sociale, George Mihălică - 50 de lei, cinci părţi sociale, Mihai Mihălică – 50 de lei, cinci părţi sociale. Participarea la profit şi pierderi este de 40% pentru Vlad-Edward-Flavius Ţîru, 40% pentru Sorina Gheorghiţa Ţîru, 10% pentru George Mihălică, 10% pentru Mihai Mihălică. Din funcţia de administrator s-a retras Sorina Gheorghita Ţîru şi a fost numită administrator cu puteri depline, pe perioadă nelimitată, George Mihălică.

Date de la Registrul Comerţului 

Pe fişa societăţii Smart Advertising Concept SRL de la Registrul Comerţului, consultată pe data de 19 decembrie 2017, asociaţi apar George Mihălică, născut pe 18.03.1982, în Constanţa, şi Mihai Mihălică, născut pe 17.05.1986, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei este George Mihălică.
 
Firma are sediul social în municipiul Constanţa, dar are şi un sediu secundar, tot în municipiul Constanţa, Piaţa Agroalimentară Tomis III, spaţiu comercial, unde Smart Advertising Concept SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al peştelui, al crustaceelor şi al moluştelor, în magazine specializate.

Povestea societăţii 

Smart Advertising Concept SRL a luat fiinţă în anul 2011 şi, la momentul înfiinţării, avea sediul social în municipiul Constanţa, aleea Vânători. Fondatorii societăţii Smart Advertising Concept SRL sunt Vlad Edward Flavius Ţîru şi Marius Mocanu, fiecăruia revenindu-i 50% din capitalul social al societăţii. În anul 2013, potrivit Monitorului Oficial, Vlad Edward Flavius Ţîru şi Marius Mocanu au decis înfiinţarea unui punct de lucru în municipiul Constanţa, Piaţa Agroalimentară Tomis III.
 
În anul 2017, din societatea Smart Advertising Concept SRL s-a retras Marius Mocanu, care a cesionat părţile sociale deţinute lui Vlad Edward Flavius Ţîru. În aceeaşi adunare generală în care a fost luată această decizie, Vlad Edward Flavius Ţîru a cooptat-o în firmă pe Sorina Gheorghiţa Ţîru. Capitalul social a fost majorat cu 200 de lei, devenind de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale. În funcţia de administrator a fost numită Sorina Gheorghiţa Ţîru, în locul lui Vlad Edward Flavius Ţîru, care a fost revocat. Celor doi asociaţi le-au revenit câte 50% din capitalul social.

Contract cu RAEDPP Constanţa 

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, care administrează, gestionează şi întreţine fondul locativ de stat, spaţiile imobiliare, terenurile, pieţele agroalimentare, târgurile, oboarele, bazarurile, platourile şi grupurile sanitare aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Constanţa, a încheiat de-a lungul anilor mai multe contracte de participaţiune cu diverse societăţi comerciale şi persoane fizice din Constanţa.
 
Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de RAEDPP, în anul 2013, regia a bătut palma cu trei societăţi, semnând trei contracte de participaţiune în asociere. La 18 martie 2013, regia constănţeană a semnat cu SC Smart Advertising Concept SRL contractul nr. 8333 pentru construirea, amenajarea, întreţinerea şi exploatarea unui spaţiu comercial situat în Piaţa Tomis III.
 
Citeşte şi:

Personaje celebre, cu afaceri în imobilele regiei Cine a făcut bani după ce a bătut palma cu RAEDPP Constanţa în 2013 (VII)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii