Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Five Holding SA

ro

14 Oct, 2016 14:31 1987 Marime text
La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Five Holding SA acţionarii au dispus câteva modificări. Astfel, s-a hotărât revocarea din funcţia de cenzor a Doinei Canea, fiind numită, pe o perioadă de trei ani, Camelia Dăineanu. Adunarea Generală a Acţionarilor Five Holding SA a stabilit remuneraţia cenzorului la suma de 3.000 lei net/an.
 
De asemenea, s-a mai hotărât să fie împuternicită societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Valentin Ciuceanu să semneze Actul Constitutiv actualizat al societăţii Five Holding SA ca urmare a modificărilor.
 
Five Holding funcţionează în acelaşi sediu în care îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. Five-Holding SA este asociată în Mobitom SA, Sigma Trading SA, Mira Impex SRL (radiată), Italenergo SRL (în lichidare), Plonge Prest SRL (în faliment).
 
Sigma Trading SA este deţinută de Five Holding SA, cu 300 de acţiuni (33,33% din capitalul social), Mihai Mazăre (fondator), cu 30 de acţiuni (3,33% din capitalul social), Nicuşor Daniel Constantinescu, Radu Ştefan Mazăre, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Aurel Mitran - fiecare cu câte 138 de acţiuni (15,33% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Mihai Mazăre.


Citeşte şi

Capitalul social al Five-Holging SA a fost majorat. Cu 1.450.000 de lei

Five Holding SA se pregăteşte să deschidă un magazin de construcţii. Iată unde vor investi moştenitorii defunctului Oancea!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii