Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Cobra 97 SRL. Două persoane din Constanța devin asociați și administratori

ro

11 Jan, 2017 23:19 1905 Marime text
Asociații societății Cobra 97 SRL, Cornel Bernevig și Valentin Drăghici, au hotărât schimbarea denumirii firmei în Cobra Expocont SRL.
 
De asemenea, aceștia au mai dispus retragerea din funcția de administrator a lui Cornel Bernevig care a cesionat aportul său la capitalul social, 10 părți sociale, Adinei Puișor, din Constanța, care a devenit asociat și administrator pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline. Totodată, Valentin Drăghici se retrage din societate și din funcția de administrator și cesionează aportul său la capitalul social, 10 părți sociale, Violetei Margareta Drăghici, din Constanța, care devine asociat și administrator pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline.
 
Astfel, capitalul social total este divizat în 20 părți sociale a 10 lei fiecare și este împărțit după cum urmează: Adina Puișor – 100 lei, 10 părți sociale, 50% la profit și pierderi – și Violeta Margareta Drăghici – 100 lei , 10 părți sociale, 50% la profit și pierderi.
 
Obiectul de activitate principal al societății va fi „activități de contabilitate și audit financiar; consultanță în domeniul fiscal”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii