Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în actul constitutiv al firmei de producţie publicitară Saiko Media & Signs SRL

ro

19 Jan, 2016 00:00 2612 Marime text


Asociaţii Saiko Media & Signs SRL, Oana Dionisie şi Alunelu Iliescu, au decis schimbarea sediului social al firmei pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 250. Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor nr. 10/10.11.2015 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 102 din 8 ianuarie 2016.
 
Cine este însă investitorul? Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, asociaţi în firmă sunt Alunelu Iliescu (45%) şi Oana Dionisie (55%), aceasta fiind şi administratorul firmei, înfiinţată în 2011. Până pe 25 iunie, în firmă era implicat şi Cristian Cuşa, cel care deţine şi restaurantul Fabaria. El şi-a cesionat atunci părţile sociale către asociaţii săi, alături de care a pus bazele firmei în 2011. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de publicitate“, este Oana Dionisie.
 
În afară de Trinagria SRL, pe care funcţionează restaurantul Fabaria, Cuşa mai este implicat şi în Amalfi-Inc SRL, Aegades SRL, Crimis SRL, Etromare SRL şi Sagesta Inc SRL. Foştii săi parteneri de afaceri nu mai apar însă ca asociaţi în nicio altă firmă.
 
În luna decembrie 2015, Primăria Constanţa a eliberat pentru solicitantul Saiko Media & Signs SRL Certificatul de Urbanism nr. 4265, valabil 24 de luni, cu obiectul „desfiinţare imobil parter cu suprafaţă de 180 de metri pătraţi, situat pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 250“. În locul acestuia ar urma să fie construit un spaţiu de producţie cu parter şi două etaje. În acest sens, a fost depusă la Direcţia de Urbanism a Municipiului Constanţa o solicitare pentru emiterea certificatului de urbanism necesar demarării proiectului. Municipalitatea a spus însă „pas“ la acea vreme, motivând că „nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate, iar pentru zona ZRE, va fi necesar să se elaboreze PUZ-uri parțiale pentru aceste ansambluri - conform PUG, oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare, art. 32“.

Citeşte şi Businessul patronului de la Fabaria - După ce Primăria Constanţa nu i-a lăsat să se înalţe, o firmă de producţie publicitară desfiinţează sediul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii