Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în acţionariatul societăţii Ana Yacht Club SRL, deţinută de fiica lui Copos

ro

14 Sep, 2016 00:00 3481 Marime text
Societatea Ana Yacht Club SRL, reprezentată de Alexandra Copos, în calitate de asociat unic şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, a luat act de fuziunea prin absorbţie a asociatului Ana Holding SA de către asociatul Ana Hotels SA.

Drept consecinţă, a avut loc transferul părţilor sociale deţinute la societatea Ana Yaht Club SRL, ca urmare a fuziunii, de la asociatul SC Ana Holgind SA, la asociatul Ana Hotels SA. Astfel, se modifică în mod corespunzător prevederile actului constitutiv referitoare la asociatul Ana Holding SA şi la menţionarea societăţii Ana Hotels SA drept asociat unic. Capitalul social este reprezentat de 9.000 de părţi sociale, fiecare parte socială având o valoare nominală de 100 de lei. Societăţii Ana Hotels SA îi revin toate părţile sociale, reprezentând 100% din capitalul social.
 
Începând cu data de 17 mai, este revocat din funcţiile de administrator şi director general Alexandra Copos, ca urmare a demisiei. Se numeşte administrator unic şi director general al SC Ana Yahting SRL Ion Taban, pentru un an.
 
Hotărârea Adunării Generale a SC Ana Yacht Club SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 12 septembrie.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Alexandra Copos este asociată în Ana Pan SA. Numele ei apare şi în alte firme, care, în prezent, sunt radiate: Alexcor Hospitality SRL, Ana Electric SRL, Ana Holding SA, Ana Hospitality SA, Ana Production & Investments SA.

Despre Ana Yacht Club SRL

Cu sediul social în localitatea Eforie Nord, strada Republicii, hotel Europa, societatea a fost înfiinţată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 900.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de
părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Ana Hotels SA, cu sediul social în Bucureşti, bulevardul Poligrafie. Directorul general al firmei este Ion Taban, născut pe 18.01.1956, în Bucureşti. Ana Yacht Club SRL desfăşoară activităţi recreative şi distractive.
 
Reamintim că Alexandra Copos este fiica fostului patron al clubului Rapid Bucureşti, George Copos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii