Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în acţionariatul firmei Asclepios Cardio SRL, deţinută de medicul ginecolog Raica

ro

19 Oct, 2016 00:00 4787 Marime text
Medicul ginecolog Dan Mugurel Raica a cesionat 18 părţi sociale deţinute în Asclepios Cardio SRL către Adriana Didona Raica.
 
În Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 28 septembrie, Dan Mugurel Raica şi Adriana Didona Raica, în calitate de asociaţi în cadrul societăţii Asclepios Cardio SRL, au decis cesiunea de către Dan Mugurel Raica către Adriana Didona Raica a unui număr de 18 părţi sociale, reprezentând 90% din capitalul social. Ca urmare a cesiunii, capitalul social în valoare de 200 de lei, divizat în 20 de părţi sociale, va fi distribuit în felul următor: Dan Mugurel Raica va deţine o parte socială, adică 5% din capitalul social, iar Adriana Didona Raica - 19 părţi sociale, adică 95% din capitalul social. Decizia Adunării Generale a Asociaţilor Asclepios Cardio SRL din data de 28 septembrie a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Dan Mugurel Raica mai este asociat în Euromaterna SA, Euromaterna Group Investment SRL, Asclepios SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Asclepios Medicalhealth SRL, dar şi în Confident SRL, în prezent radiată. La rândul ei, Adriana Didona Raica este asociată în Asclepios Medicalhealth SRL şi Asclepios SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii