Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea, Dobre, Martin şi Mazăre au organizat, ieri, un spectacol pentru copiii din zona CET (galerie foto)

ro

03 Dec, 2012 00:00 2893 Marime text
aciune_usl_1.jpgCandidaţii USL Constanţa la alegerile generale din 9 decembrie - deputaţii Manuela Mitrea (Colegiul 8) şi Eduard Martin (Colegiul 6) şi senatorul Alexandru Mazăre (Colegiul 3), precum şi Mircea Titus Dobre, aspirant la un mandat în Camera Deputaţilor pe Colegiul 7 - au organizat, ieri după-amiază, un spectacol pentru copiii din cartierul CET. Evenimentul a avut loc pe un teren sportiv, acolo unde copiii s-au putut bucura de muzică, de o scenetă cu tematică specifică sărbătorilor de iarnă, dar şi de sute de baloane.

Referitor la această manifestare, candidatul la deputăţie în Colegiul 7, Mircea Titus Dobre, a declarat: „Este o acţiune dedicată copiilor. Ei sunt viitorul ţării, ei trebuie să fie mândria noastră. Şi ei, copiii, trebui să fie mândri că sunt români. Trebuie să beneficieze de o educaţie bună, aşa cum, de altfel, merită".

aciune_usl_2.jpgLa rândul său, deputatul Colegiului 8, social-democrata Manuela Mitrea, a explicat: „N-o să le ţin un discurs politic, aici sunt foarte mulţi copii. Eu stau de-o parte, cu părinţii, îmi culeg informaţii, probleme pe care le duc la Bucureşti, în Parlament. Vreau să ne bucurăm de această zi cu toţii".

Aspirant la un nou mandat parlamentar, deputatul Eduard Martin a declarat că şi-a propus să organizeze, alături de colegii săi, un spectacol pentru copii de la care însă politica să lipsească: „Nu este un eveniment politic, este un eveniment social făcut pentru copiii din zona CET".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii