Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mită electorală la Ovidiu?

ro

08 Jun, 2012 01:00 4514 Marime text
Bocai-CiprianHanganu.jpgParchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat Primăria oraşului Ovidiu că plângerea sa, formulată împotriva lui Cristian Hanganu, candidat PNL la mandatul de primar, a intrat în atenţia Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Parchetului, în vederea efectuării de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute de Art. 109 din Legea 67/2004 republicată.

Articolul 109 din legea mai sus menţionată specifică faptul că „promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat pentru funcţia de primar, consilier sau de preşedinte al consiliului judeţean, precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoarea de la şase luni la cinci ani".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Xman 08 Jun, 2012 08:30 Dl Ciprian Hanganu este o persoana inteligenta care nu s-ar preta la asa ceva. Are un viitor in fata, il sustinem si credem in el.