Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Paraschiv sprijina tinerii in obtinerea unui loc de casa

ro

25 May, 2008 00:00 2106 Marime text
1211726939.jpg

Candidatul Partidului Ecologist Roman pentru Consiliul Local Eforie, Mircea Paraschiv, s-a intalnit, ieri, cu locuitorii orasului, care au depus la primarie cereri pentru un loc de casa, in baza Legii 15/2003.

Intalnirea s-a desfasurat cu sala plina la un hotel de renume din Eforie Nord. Mircea Paraschiv le-a spus celor prezenti ca se vor bucura de tot sprijinul sau pentru a obtine un teren pentru casa. Actual consilier local, Mircea Paraschiv le-a declarat invitatilor ca toti cei peste 600 de solicitanti vor primi lot in parcela A 290, intr-un oarecare segment de timp. "Trebuie precizat ca teren exista pentru acoperirea tuturor celor 600 de cereri depuse la primarie si chiar si pe deasupra", a afirmat, la randul sau, Dan Leu, arhitect in cadrul Primariei Eforie. Parcela A 290 este situata la iesirea din Eforie, spre Techirghiol. Acolo se va dezvolta, practic, in cativa ani, un nou cartier al orasului. Primii 55 de beneficiari ai Legii 15/2003 au intrat in posesia terenurilor vineri, cand au semnat, in fata primarului, contractele si procesele verbale de punere in posesie. Saptamana aceasta urmeaza sa beneficieze de loturile de casa si celelalte 140 de persoane, ale caror dosare au intrunit punctajul. Restul solicitantilor ar putea beneficia si ei de loturi de casa, pentru ca teren exista.

Proiectele echipei PER

Mircea Paraschiv a reamintit, ieri, ca partidul pe care il reprezinta isi propune cateva obiective principale, pe care spera sa le realizeze in mandatul urmator. "Vom sprijini solicitantii de terenuri, in baza Legii 15, sa intre in posesia lor si vom sustine realizarea infrastructurii pentru cartierele Proiect 11 si Proiect 12, cat si continuarea reabilitarii falezelor", a subliniat Mircea Paraschiv. Printre proiectele reprezentantului PER se mai numara cresterea suprafetelor verzi, neutralizarea gropii de gunoi de la Eforie Sud, continuarea construirii de locuinte ANL, dar si izolarea termica a locuintelor. De asemenea, ecologistii doresc amenajarea Lacului Belona si introducerea lui in circuitul turistic, reabilitarea Bailor Reci, precum si prelungirea sezonului turistic. "Trebuie ca sezonul turistic sa dureze ceva mai mult decat doua luni, pentru ca, in prezent, cam atat dureaza, deoarece resursa principala a orasului nostru este turismul", a precizat Mircea Paraschiv.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii