Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minunea din tragedia de Florii Presupusa autoare a accidentului mortal de la Săcele a ieşit din comă

ro

06 Jun, 2011 00:38 2925 Marime text
florii_accident_paltarac.jpgIniţial, vinovată de producerea tragediei era bănuită Mihaela Any Paltarac, însă, în urma declaraţiilor, situaţia s-a schimbat radical.

Magdalena Ţuţuianu, de 35 de ani, din Constanţa, cea despre care se spune că ar fi provocat accidentul rutier din data de 17 aprilie, când o femeie a decedat, iar alte şapte persoane au fost grav rănite, a ieşit din comă. Cu toate acestea, medicii spun că în continuare starea femeii este delicată. Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa declară că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea accidentului.

florii_accident_paltarac_1.jpgPotrivit oamenilor legii, Magdalena Ţuţuianu, de 35 de ani, din Constanţa, a condus, pe data de 17 aprilie 2011, un automobil marca Skoda, model Fabia, cu numerele de înmatriculare IF 02 AYA, deţinut de SC Star Fouds SRL, pe drumul naţional 22, dinspre Tulcea către Constanţa. Ajunsă la kilometrul 263 + 100 de metri, aproape de localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, ar fi pătruns pe contrasens, lovind în plin un autoturism marca Toyota, model Rav 4, cu numerele de înmatriculare TL 03 TOY, aparţinând SC Carpyus Consulting SRL, condusă de Mihaela Any Paltarac, de 46 de ani, din Tulcea. În urma accidentului, Toyota practic s-a rupt în două, iar Lenuţa Banu, pasageră în Skoda, a decedat la faţa locului. De asemenea, cu răni grave s-au mai ales: Mihaela Any Paltarac, soţul acesteia Claudiu Paltarac, de 54 de ani, fiul lor Florin Sabin Paltarac, de 22 de ani, toţi pasageri în Toyota. Din Skoda au fost răniţi grav următorii: Magdalena Ţuţuianu, soţul acesteia Costel Claudiu Ţuţuianu, de 37 de ani, fiica celor doi Ştefania Daria Ţ., de 7 ani, şi Carmen Bârnă. Dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Magdalena Ţuţuianu a pierdut sarcina. Nu este de omis faptul că, iniţial, vinovată de producerea tragediei era bănuită Mihaela Any Paltarac, însă, în urma declaraţiilor, situaţia s-a schimbat radical. După cum arătam şi în ediţiile trecute, Mihaela Any Paltarac deţine părţi sociale în SC Rivtrans, SC Colosseum SRL şi SC Carypus Consulting SRL. De asemenea, Doru Paltarac, membru al Biroului Politic Municipal PNL Tulcea, apare şi el ca asociat în Aspect SRL în Tehnocom Imex şi în Carypus Consulting SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii