Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wall-street. Ministrul Turismului Nu văd cum se poate face exportul nămolului din Lacul Techirghiol, cred că este o temă falsă

ro

04 Jun, 2017 14:37 4762 Marime text
Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, spune ca nu crede ca namolul din Lacul Techirghiol poate fi exportat, asa cum sustin autoritatile locale, ci acesta trebuie sa revina in lac, considerand ca tema exportului este una falsa. Ministrul mai spune ca nu doreste ca acest subiect sa fie folosit pentru chestiuni politice, Primaria Techirghiol nefiind de acord ca namolul sa fie exportat de firma care a concesionat o parte din suprafata lacului.

Dobre a declarat, vineri, ca firma respectiva are o licenta de explorare pentru o parte din Lacul Techirghiol si poate solicita si licenta de exploatare, precizand ca va discuta cu Autoritatea Nationala a Resurselor Minerale sa vada exact ce se va intampla mai departe, informeaza News.ro.

“Am discutat si cu doamna manager de la Sanatoriul Balnear Techirghiol, am discutat si cu ministrul Sanatatii vizavi de acest subiect, o sa discut si cu cei de la Autoritatea Nationala a Resurselor Minerale sa vedem exact ce pas au facut. Stiu ca acea companie are o licenta de explorare in acest moment, mai mult ca sigur ca are si dreptul legal sa ceara aceasta licenta de exploatare, dar trebuie sa vedem ce inseamna si ce poate face prin aceasta licenta de exploatare. Aici chiar nu cunosc foarte bine subiectul si o sa ne interesam de acest lucru”, a declarat ministrul Turismului.


Articolul integral poate fi citit pe wall-street.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii