Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre participă la Constanța la o dezbatere publică a proiectului Legii Turismului (document) (galerie foto+video)

ro

25 Sep, 2017 10:29 3101 Marime text
Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre participă astăzi la o dezbatere publică a proiectului Legii Turismului ce are loc în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța.
 
Dezbaterea este condusă de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre și participă reprezentanți ai autorităților locale și agenți economici din județele Constanța, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea.

”Am venit la Constanța pentru dezbaterea Proiectului Legii Turismului, un proiect la care Guvernul ține foarte mult și este prevăzut în programul de guvernare. Am organizat dezbateri în mai multe orașe din țară și am lăsat la final Constanța și București-Ilfov. Am terminat dezbaterile în celelalte regiuni ale țării și toate lucrurile sunt constructive. Au venit colegi din țară, agenți economici cu propuneri penrtu proiectul de lege. Acest proiect a fost dezbătut timp de 8 ani de zile în comisii, dar niciodată la nivelul României. Noi am schimbat acest mod de abordare pentru că este un proiect foarte important penrtu economie. Am spus de mai multe ori că turismul reprezintă o proritate pentru România” - a declarat ministrul Mircea Titus Dobre. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii