Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milena Seful IPJ Constanta, George Dorel Popa- un romantic ratacit prin Politia Romana

ro

19 May, 2010 03:20 5622 Marime text

cap_11.jpgData naşterii 10 ianuarie 1969

Generos, milos, filantrop întotdeauna. Bun prieten, cooperant, modest, timid, mai mereu. Demn, suficient de ermetic, intuitiv, responsabil, uneori inabordabil, alteori chiar distant- în fiecare zi. Pe scurt, 9 filantropul din 2 diplomatul şi 7 individualistul, este cifra destinului celui proaspăt uns (la data de 18 mai 2010) inspector Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Greu de crezut, nu-i aşa? Întrebaţi-mă pe mine cum este să te aştepţi la baionete, scuturi, spirit războinic, maşini de război şi să găseşti, printre multe trăsături, un arculeţ capabil de orice efort atunci când cineva are nevoie de ajutorul său, un studios iubitor de natură, un suflet de poet! Ba bine că tocmai despre Popa Dorel George tocmai povestim. Aflăm, calculându-i profilul numerologic, cum că este neîntrecut în ale diplomaţiei, că poate fi un avocat desăvârşit, că este ordonat, are o răbdare de fier, că înainte de a acţiona cântăreşte cele cel puţin două variante importante.

Atunci când ai şansa de a ajunge la el (prin 7 poate păstra uşor distanţa între el şi muritorii de rând) constanţi că este un orator desăvârşit şi, că, te poate lăsa să îţi exprimi punctul de vedere. Nu pentru că ar conta atunci când acţionează ci pentru că te respectă. Oricum, orice ai face, opiniile îi sunt clare, categorice, de nezdruncinat. Există doar două categorii indiferent despre ce anume discuţi: oameni, buni şi răi, prieteni şi duşmani; culori doar două şi perfect distincte; calm sau vijelie, vreau sau nici nu discut. Restul este poezie, şi se pricepe bine, dacă este nevoie, şi la aşa ceva. Să nu îl necăjiţi.

Nu iartă şi nu uită, deşi e suflet bun.

Ba tocmai pentru asta! Răsplata, vine, doar la momentul potrivit. Vede cum eşti. el este un medium bun. Are presimţiri, premoniţii şi intuiţii puternice. Ar fi putut deveni un excelent psiholog ori preot poate cadru didactic.

Ştie să privească omul prin om, să-l pătrundă până dincolo de cele care pot fi văzute, intuite ori bănuite că ar exista.

Poate deveni nerăbdător şi trece brusc, fără să te avertizeze ceva, de la o stare sufletească la alta. Îi place să stea singur uneori, când simte el că ar avea ceva de pus la punct cu sine. Are nevoie uneori să-şi autoanalizeze viaţa, să-şi monitorizeze eşecuri şi realizări, să caute motivul, cauza care au dus către un anumit deznodământ. Când totul e gata vrea să poată bate oricând în geamlâc şi, de alături, să apară ceilalţi care să-i inunde iar camera, viaţa, timpul. Este adevărat, devine uşor urâcios, sceptic, răutăcios, melancolic. Poate avea lungi perioade în care să fie împreună cu tine, doar că, trăind undeva în trecut. Alteori se întâmplă să-l vezi împovărat de griji, de multe ori ale altora, pe care-i adoptă sufleteşte, cărora le poartă de grijă, pentru eşecurile cărora se simte frustrat, neîmplinit. Este capabil de romantism, copilării, visare, generozitate materială şi spirituală. Nu ţine în mod deosebit la bani, atât doar cât latura materială să-i asigure un trai decent. Este adevărat că uneori poate deveni risipitor, uneori posesiv, sarcastic şi morocănos de-l priveşti şi nu ştii de mai este acelaşi de ieri.

Cifra zilei de naştere are darul de a-l aduce de acolo, dintre sfere, uneori mult prea abrupt, printre pământeni, nu întotdeauna buni, ori toleranţi sau prea fideli. Şi apropos de asta! El este: serios, loial, neprefăcut. Ziua de naştere, 10, cifra 1 mai exact, ne face cunoştinţă cu un Popa George Dorel al cărui profil numerologic începe a se completa cu rigoare, încăpăţânare, egoism (îngrozitor de greu se luptă cu dărnicia lui 9 din destin), agresivitate. Este ambiţios, activ, independent. Continuând descoperim că este raţional, inventiv, cam lăudăros şi evident, el este personajul cel mai important.

Este deschizător de drumuri

Îl poţi urma fără teama unui drum ales greşit. Poate necercetat, nebănuit, plin de mărăciniş, dar nu greşit.

Pentru ca totul să îi meargă din plin, să nu fie urmărit de ghinioane (că şi aşa norocul nu prea îl are în vizorul său- nu apare cifra 3 nicăieri) ar trebui să urmeze o carieră în diplomaţie şi să fie mereu bun partener şi prieten- cifra obiectivelor 2.

Ce îşi doreşte Popa George Dorel? Uneori singurătate, totuşi mereu să poată dezlega misterul, să priceapă să înţeleagă, să ştie mai multe despre ce este dincolo de cele văzute şi mult în spatele celor nevăzute, nebănuite- cifra vocalelor 7. Cum este el perceput? Unii îşi închipuie că este plin de bani, priceput în investiţii financiare. Alţii îl văd fiind un luptător, ambiţios, certăreţ uneori, hotărât să câştige, să învingă, să mute munţii dacă se impune un aşa efort- cifra consoanelor 8. Comportamentul lui Popa George Dorel este responsabil. Nu-l poţi observa decât implicat, muncitor, serios, ataşat de familia sa, grijuliu, pofticios, uneori vanitos, alteori depresiv. Întotdeauna pregătit pentru a da poveţe, a educa şi, evident pentru un şef şi profesor, de a verifica, ori de câte ori este necesar că sfatul pe care l-a dat a fost urmat întocmai.

La el, sfatul e ordin! Daţi fuga şi-l executaţi!

Cifra de tensiune 1, trage semnalul de-alarmă şi spune că Popa George Dorel se luptă cu tensiuni în ceea ce priveşte preluarea conducerii. Întrebarea normală pe care şi-o pune este: „a fii sau a nu fii şef, când eşti chiar poţi să faci orice? Păi dacă nu, la ce bun?" Ezită când trebuie să preia iniţiativa şi să întreprindă ceva nou.

Între 27 şi 54 ani se află într-o perioadă cu vibraţie 1, în care, vrea sau nu, pare că nici nu contează opinia sa, va ocupa funcţii de conducere, va învăţa să meargă fără premergător, nu se va sprijini în cârje, va învăţa ce înseamnă curajul.

Anul 2010 are o vibraţie 5, pentru actualul Inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa: schimbare, şansă, nevoie de libertate, interese noi, atracţii. În acest an este deosebit de adaptabil, de convingător, de bun actor. În acest an ştie să îşi vândă bine imaginea.

Este un an în care poate lua totul de la capăt.

Luna mai, cu o vibraţie 1, pentru el, subliniază începutul de drum, indică aleea, care se porneşte chiar de sub geamul deschis larg către el. Se simte energic, încrezător, mai puternic. Simte oportunităţile şi pare că le va accepta. Ziua de 18 mai, tot cu vibraţie 1, subliniază tot ceea ce tocmai am scris: şansă, început de poveste. Numele complet cel care determină întâmplări în viaţa fiecăruia, aduce în perioada cuprinsă între 41 şi 42 ani evenimente a căror vibraţie este 8. în această perioadă pot fi atinse obiectivele propuse, poate primi recompense, cu o condiţie esenţială: să le merite.

mirela.jpgOri data naşterii este greşită ori George Dorel Popa este oleacă rătăcit prin Poliţia Română.

Asta o spun pentru că, data naşterii ne oferă informaţii despre caracter, numele despre comportament ori nici caracterul şi nici comportamentul nu par să-l ajute pe actualul inspector Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa să fie rece, dur, milităros, riguros. Ba dimpotrivă, avem în faţa noastră un tip superb, un romantic desăvârşit, un bun prieten, un suflet cald, adevărat, cu incontestabile calităţi de lider. Cu siguranţă eforturile supraomeneşti de care este capabil, inventivitatea şi calitatea deosebită de a pipăi sufletele, de a citi caracterele şi de a se autocunoaşte perfect l-au ajutat. Cei doi de 9 din numerograma zilei de naştere, datorită cărora are o capacitate uluitoare de a prelua informaţii din mediul înconjurător, de a le prelucra şi de a le folosi rapid, cu siguranţă sunt şi ei responsabili de realizările unui astfel de 9, din 2 şi 7. Nu este simplu să fii capabil să-ţi dai sufletul pentru fiecare în parte şi în acelaşi timp să îndeplineşti cu sârguinţă, obligaţii de serviciu (necesare, altfel). Să nu vă doriţi niciodată să fiţi în sufletul lui, să încercaţi a-i trăi sentimentele şi senzaţiile zilnice.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurik 19 May, 2010 17:54 nu ai facut spume...in timp ce editai articolul asta?
  • un analist 19 May, 2010 08:12 Politistul roman trebuie sa fie bun inteligent intelegator.Nu mai are ciomagul la el.Talharii nu au inteles asta si ii bat ei pe politisti.Nu pentru multa vreme.
  • vasile 19 May, 2010 00:15 atunci ce cauta in politie?