Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihail Valentin Florescu a renunțat la mandatul de director general al firmei Upetrom 1 Mai Trading SRL, controlată de Gabriel Valentin Comănescu

ro

18 Jun, 2018 00:00 2912 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaților Upetrom 1 Mai Trading SRL.
 
Astfel, Upetrom 1 Mai SA, în insolvență, deținătoare a 218.482 de părți sociale, reprezentând 99,9954% din capitalul social, și Gabriel Valentin Comănescu, deținător a 10 părți sociale, reprezentând 0,0046% din capitalul social, în calitate de asociați ai Upetrom 1 Mai Trading SRL, au luat o decizie importantă. Astfel, asociații au luat act de renunțarea lui Mihail Valentin Florescu la exercitarea mandatului de director general al societății, cu acordul părților, începând cu data de 14 mai 2018.
 

Cine este Gabriel Valentin Comănescu

 
Născut în Dâmbovița și stabilit în Constanța, Gabriel Valentin Comănescu, de 49 de ani, a absolvit Academia Militară „Mircea cel Bătrân“. Omul de afaceri a cumpărat în anul 1999 de la AVAS compania de foraj Foserco, din al cărei acționariat făcea parte Federația Sindicatelor Industriei Petroliere. Doi ani mai târziu, Comănescu a cumpărat fabrica de echipamente petroliere „1 Mai“ Ploiești, iar uzina a fost redenumită „Upetrom“.
 
În 2004, Comănescu a înființat la Constanța Grup Servicii Petroliere, companie care, în anul 2005, a cumpărat de la stat platformele petroliere românești. Tranzacția a avut o valoare de 100 de milioane de dolari. În anul următor, apare Upetrom Group, care include societăți cu activități în construcții și foraj marin, servicii de intervenții la sondă, servicii submarine, construcții hidrotehnice, transport naval și turism. Platformele de foraj marin au extins activitatea GSP, care a ajuns să caute petrol în Marea Nordului, Mexic și Rusia. GSP deține 10% din aria petrolieră concesionată până acum în Marea Neagră. A ajuns la această performanță după ce a cumpărat concesiunile firmei irlandeze Petroceltic, care a decis să ajungă în România.
 
Gabriel Valentin Comănescu mai este asociat în: Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Gvc Real Estate Office SRL, Petromar Resources SA, Spg Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Upetrom Group Management SRL, Vega Turism SA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hop si eu 18 Jun, 2018 10:37 De unde a avut Comanescu sa cumpere sa cumpere platformele?Numele de shogunu si basescu va spun ceva? E ca sa stiti asta nu este decit marioneta lor!