Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micii murfătlăreni au talent“ Copiii cu aptitudini deosebite, premiaţi la Murfatlar (galerie foto + video)

ro

14 Dec, 2015 00:00 2217 Marime text


Cu toţii cunoaştem concursul acela renumit în care sunt descoperite şi promovate talentele. Acesta a inspirat şi organizarea la o scară mai mică a unor concursuri similare. Astfel, la Murfatlar s-a desfăşurat, ieri după-amiază, concursul „Micii murfătlăreni au talent“.
 
Fie că dansează, au voce, practică un stil de  luptă, gimnastică sau ştiu să joace teatru, micuţii din Murfatlar şi-au demonstrat talentul. Emoţionaţi sau nu, dar curajoşi, aceştia au făcut un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.
 
„Sunt un primar mândru, pentru că suntem la cea de-a treia ediție și acești copii merită! De la eveniment la eveniment, sunt din ce în ce mai mulți copii, din ce în ce mai mulți oameni, părinți, ceea ce înseamnă că a avut succes. Această zi mă face să mă simt mândru și fericit! Premii sunt pentru toată lumea, mai ales că am intrat și în atmosfera de Crăciun. Toți copiii care sunt prezenți aici vor primi câte un cadou, deci lucrurile sunt într-o direcție bună, în care nu ne gândim decât la sărbători și la vacanța care trebuie să vină pentru cei mici“, a declarat primarul oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu.


 
Din juriu au făcut parte primarul Valentin Saghiu, alături de cei doi câștigători ai edițiilor din 2013 și 2014, Rodica Iftime - profesor la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada“, Adriana Adelaida Hoidrag - profesor de dans la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor Burada“, Sorin Cernăianu - directorul Liceului Teoretic Murfatlar, Cleopatra Creangă - directorul adjunct al Liceului Teoretic Murfatlar, Ene Eugen - directorul Școlii Gimnaziale „Adrian V. Rădulescu“ Murfatlar și Ana Maria Tănase - absolventă a Școlii Populare de Artă și a Facultății de Artă.
 
„Spectacolul a fost superb! Noi am avut calitate de invitați în spectacolul acesta. Organizarea a  fost super. Am participat cu două dansuri de formație, unul modern, unul contemporan, și două solo-uri de dans contemporan“, a precizat Adriana Adelaida Hoidrag, instructor de dans.
 
Georgiana Ilinca, sora lui Gabriel Ilinca, cel care a câștigat prima ediție a concursului, a crezut în talentul ei şi a urcat pe scenă convinsă că numărul ei de cântat îi va aduce aplauze şi trofeul. Şi a reuşit! Ea a fost câștigătoarea celei de-a treia ediţii a concursului „Micii murfătlăreni au talent“, organizat de autorităţile locale.


   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii