Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Michael Bolton se cazeaza la Hotelul Rex

ro

21 Jul, 2010 01:02 3289 Marime text
cap_3.jpgDupă ce au vizitat mai multe hoteluri de lux din Mamaia, organizatorii spectacolului star-ului internaţional Michael Bolton, care va susţine un spectacol pe 30 iulie la Constanţa, a decis că singurul hotel din Mamaia care respectă întru totul cerinţele cântăreţului este hotelul Rex. Acesta va fi găzduit aici între 29 şi 31 iulie.

Aşa cum ne-a declarat managerul hotelului, Abdur Rahim Khan, „este o onoare pentru hotelul nostru să avem un cântăreţ de anvergură cazat la noi".

hotel_rex221.jpgVizita de „curtoazie" a organizatorilor de la International Creative Artists a avut loc în urmă cu o lună. „Echipa cântăreţului a fost foarte încântată de tot ceea ce le oferim noi turiştilor care se cazează, dar mai ales faptul că avem o pistă de elicopter în faţa hotelului, pe care o poate folosi", a susţinut managerul hotelului.

Michael Bolton va sta în cea mai mare cameră din hotel, prezidenţială, va avea vedere la mare şi propriul bucătar. Pentru că a fost foarte încântat de hotelul în care va fi cazat, artistul va veni cu o zi înainte de marele spectacol.

Conducerea hotelului are pentru turiştii cazaţi în hotel, pe perioada şederii artistului, o ofertă specială, în preţul camerei fiind incluse şi două bilete VIP la concertullui din 30 iulie.

Organizatorii evenimentului au anunţat ieri că biletele VIP s-au epuizat, cu aproape două săptămâni înaintea spectacolului, şi că au decis suplimentarea cu încă 500. Concertul va avea loc pe 30 Iulie, pe platoul care se află vis-a-vis de Cazinoul din Constanţa, zona Porţii 1 a Portului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii