Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mesaje pentru Marea Neagra", un real succes (galerie foto)

ro

18 Dec, 2009 01:01 2784 Marime text
ub_litere.jpgCampania dedicată salvării Mării Negre s-a bucurat de mare susţinere din partea liderilor de opinie, iar audienţa acesteia a fost semnificativă, atingând peste patru milioane de persoane.

„Mesaje pentru Marea Neagră", este iniţiată şi derulată pro bono de 4 ACE - pr & publicity, pentru susţinerea Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Marină Grigore Antipa din Constanţa. Campania a avut ca scop, pe lângă strângerea de fonduri şi echipamente pentru Institut, informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la dezastrul ecologic care ameninţă Marea Neagră. În acest sens s-au transmis succesiv mai multe mesaje, ce au cuprins rezultatele unor cercetări privind diminuarea drastică a numărului de delfini din Marea Neagră, dispariţia anumitor specii, dar şi despre cauzele dezastrului din mare şi timpul necesar refacerii ecosistemului marin. Potrivit organizatorilor, acestea au fost concepute în aşa fel încât să sensibilizeze populaţia şi să determine implicarea activă în proiect.

„Mesaje pentru Marea Neagră" au fost comunicate chiar şi pe Twitter şi Facebook, unde au fost urmărite de numeroase persoane. În plus, site-ul campaniei, www.mesajepentrumare.ro a fost vizitat de 11.859 ori.

„Ne-am pus foarte mari speranţe în această campanie şi ne bucurăm că, fără a avea niciun fel de sprijin financiar, am reuşit să atingem un public atât de vast. Toţi partenerii implicaţi în proiect au lucrat pro bono, evenimentele, promovarea şi creaţia campaniei realizându-se cu buget 0. Oamenii ne-au demonstrat că sunt dornici să se implice într-un astfel de proiect şi că le pasă de viitorul Mării Negre. Am fost plăcut surprinşi să primim 28 de oferte de voluntariat, chiar şi de la români din străinătate", a declarat Elena Olteanu, General Manager 4 ACE - pr & publicity.

Campania „Mesaje pentru Marea Neagră" va fi continuată şi în 2010, iar în plus, potrivit organizatorilor, la ora actuală, există perspective bune de strângere a fondurilor necesare proiectelor gândite de Institutul Grigore Antipa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii