Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes-Benz Romania SRL, notificare către ANPC Campanie de rechemare în service! (document)

ro

04 Jan, 2017 17:17 3042 Marime text
Mercedes-Benz România SRL a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service
 
„Având în vedere faptul că, producătorul Daimler AG se află într-un continuu proces de verificare a produselor sale vândute inclusiv în România și faptul ca, SC Mercedes-Benz Romania SRL in calitate Distribuitor General al autovehiculelor comerciale grele, comerciale ușoare autoturisme Mercedes România promovează comunicarea transparentă, precum și în conformitate cu prevederile legale aplicabile.  Dorim să vă aducem la cunoștință ca Daimler AG a decis lansarea unei operațiuni tehnice în reteaua 1612P91D30 - Efectuare codare SCN în calculatorul de detectare scaun copil pe scaunul însoțitorului. Această campanie se va desfășura pe o perioadă nedeterminată.  SC Mercedes-Benz Romania SRL a decis lansarea aceleiași operațiuni pe teritoriul României. Cu această ocazie dorim să comunicam și institutiei dvs. detalii despre această operațiune.
Costurile acestei campanii vor fi suportate de Daimler AG. Clienții nu sunt implicați financiar. Clienții vor fi informați prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparații autorizat Mercedes-Benz SRL“, se spune în notificare.
 
În secțiunea Documente puteți cititi notifcarea Mercedes-Benz Romania SRL.
 
Sursa foto: http://img.wall-street.ro/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii