Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Memiş, Baiazidul Consiliului Judeţean (document)

ro

28 Aug, 2012 03:07 3110 Marime text
avere_Baiazid_Memis_Baiazid.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Chiar dacă este artizanul unei afaceri de succes, Eteks, Memiş Baiazid nu se laudă cu prea multe însemnări în declaraţia de avere. Nu are terenuri, casă, maşini, conturi în bancă, bijuterii, datorii, dar nici nu a investit sau a împrumutat bani. Până la capitolul „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie", Memiş Baiazid a declarat că a câştigat, în anul fiscal anterior completării actului, 16.000 lei ca director al SC Eteks Producţie SRL. Soţia sa, Bechir, a adus acasă 9600 lei ca administrator al SC Eteks Meat SRL. În declaraţia de interese, Memiş Baiazid a notat că este asociat al Eteks Producţie şi Eteks Distribuţie şi administrator al Eteks Meat Producţie şi Eteks Holding. De asemenea, este vicepreşedinte al BPJ-ului Partidului Naţional Liberal, organizaţia Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii