Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii trupei Mandinga, accesorizaţi de designerul constănţean Valentin Bratu, la „Debut" în Club Jezoo

ro

15 Aug, 2012 02:02 7542 Marime text

08_creatori_de_moda_valentin_bratu.jpgValentin Bratu lansează astăzi prima colecţie de accesorii, intitulată „Debut". Creatorul constănţean în vârstă de 36 de ani povesteşte cu emoţie despre colecţia sa, care include papioane, eşarfe şi cravate unicat. „Ar fi trebuit să fac această colecţia încă de acum 15 ani, dar niciodată nu e prea târziu. Acum am bucuria să vă invit la un spectacol care sper să vă surprindă plăcut. Cred că aceste accesorii s-au născut din propria nevoie de a-mi accesoriza ţinutele.

esarfe.jpgAm nevoie de accesorii, însă foarte rar am găsit ceva care să mi se potrivească sau care să îmi placă în mod special. Aşa că am decis să le creez eu însumi. Aşa, voi purta mereu eşarfele, papioanele şi va fi chiar drăguţ să le vad pe unde merg", a declarat Valentin Bratu. Materialele din care sunt confecţionate accesoriile sunt cele care l-au inspirat. „Nu caut un material anume, mă plimb, observ şi aleg ce mă inspiră", afirmă designerul, care este un mare admirator al lui Karl Lagerfeld.

valentin_bratu_2.jpgValentin Bratu doreşte să-şi extindă în curând portofoliul de creaţii cu o colecţie vestimentară. Pentru crearea accesoriilor, designerul colaborează cu două croitorese, fiecare piesă fiind lucrată manual. Linia de accesorii nu este doar pentru femei sau doar pentru bărbaţi, ci sunt modele unisex, care pot fi asortate în cuplu. Preţul accesoriilor este unul decent şi în curând vor putea fi achiziţionate dintr-un magazin care va fi deschis online. „Trăim în epoca Internetului. E mai simplu când vezi ceva ce-ti place sau simţi că ţi se potriveşte să-l poţi comanda şi în cel mai scurt timp să-l ai la tine acasă", mai spune creatorul. Alături de lansarea de astăzi, cea mai importantă colaborare a constănţeanului o reprezintă setul de accesorii comandat de membrii trupei Mandinga, reprezentanta României la ultima ediţie a Eurovisionului, care a adunat cu „Zaleilah" 71 de puncte.

Valentin Bratu vă aşteaptă cu multe surprize în această seară, după ora 22.00, în Clubul Jezoo din staţiunea Mamaia şi pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 11 Jun, 2013 00:42 Bravo Vali! La mai mare!