Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare se teme ca va fi arestat

ro

25 Mar, 2010 03:11 3239 Marime text
mazare_radu.jpgLa emisiunea Sinteza Zilei, Mihai Gâdea i-a avut aseară ca invitaţi pe Radu Mazăre, Valentin Stan, Mugur Ciuvică şi Mariana Câmpeanu.

Tema emisiunii - 10 întrebări pentru mafioţi! Pot răspunde şi "hoţii la figurat".

Numai că una din întrebările şoc care i-a fost adresată de Gâdea lui Mazăre a fost: „vă temeţi că veţi fi arestat?" Şi Mazăre i-a răspuns: „Să ştiţi că m-am gândit de multe ori la asta. Desigur, că,îmi este. Şi oricui îi este. Tocmai de aceea nu voi mai semna nimic. Toţi din primărie, din toate primările, sunt paralizaţi de frică".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicu 01 Apr, 2010 09:08 În primărie există opoziție față de soluțiile primarului privind retrocedările. Dar nu suficient de puternică, încă. O să-i tragă pe mulți după el.
  • jean 25 Mar, 2010 10:16 mazare sa nu uite ca A FOST ALES, chiar daca doar de pensionari, sa-si faca treaba de primar si nu ca sa bage bani in buzzunarele tovarasilor sai si sa se plimbe prin Brazilia. Daca nu este in stare sa-si faca treaba profesionist si transparent sa se duca si sa ne lase cu bashinile astea, pentru ca mai sunt si alte vieti care conteaza si unele depind de hotararile, pro sau contra, pe care este OBLIGAT sa le ia ca primar, ca nu l-a pus ma-sa acolo in fruntea primariei, RUSINE DOMN PRIMAR
  • un fan 25 Mar, 2010 09:41 la cate a facut, la ce se astepta! blestemele celor pe care i-a fraierit si pe care i-a furat (acoperit de primarie) l-au ajuns. s-a i-a seama si cei din jurul lui care i-au fost mina dreapta (o sa stearga cu ei la . . .). ce au crezut ca sunt nemuritori?
  • mihai 25 Mar, 2010 09:05 Dar de ce te temi mare luptator cu sange ?O sa-i organizezi pe aia la poarta alba ca luceafarul huilei.o sa te aleaga primar al penitenciarului.mai bine te-ai uita in urma la toate hotiile pe care le-ai facut si ai accepta si plata acum, mare sambagiu.
  • click 25 Mar, 2010 08:55 Da dar sa o ia si pe notaritza ta mai Mazare, aia care ingroapa oameni de vii prin falsuri , Cristina Budei parca, cea care lucreaza cu camatarii