Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare a batut IGP-ul la Curtea de Apel (galerie foto)

ro

19 Jun, 2009 02:23 997 Marime text
mazare_dosar_02.jpgPrimarul Radu Mazăre a câştigat, cu sentinţă definitivă şi irevocabilă, procesul pe care îl intentase Inspectoratului General al Poliţiei. 

„Aveam un proces cu Inspectoratul General al Poliţiei în care câştigasem 500 de milioane de lei şi obligarea IGP-ului să publice sentinţa. Ne-am judecat la Judecătorie, la Tribunalul din Constanţa, domnii de la Poliţie au cerut strămutarea la Înalta Curte, li s-a respins, ne-am judecat şi la Curtea de Apel Constanţa şi am câştigat. Aşa că Poliţia Română este obligată să-mi plătească 250 de milioane de lei printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Banii, aşa cum ne-am obişnuit, îi voi da persoanelor cu handicap. Sentinţa a fost dată miercuri de Curtea de Apel Constanţa", a declarat edilul la sfârşitul şedinţei extraordinare de Consiliu Local, care a avut loc ieri.

În urmă cu trei ani, IGP-ul a trimis presei un comunicat în care se spunea că primarul Constanţei împreună cu anumiţi directori au păgubit Primăria Constanţa cu şase milioane de euro. „Pur şi simplu, fără anchetă, fără nimic. Aşa au scris domnii de la poliţie, pentru că aşa aveau indicaţii politice. Acum trebuie să-mi plătească. Îl voi întreba pe domnul ministru cine va da aceşti bani, instituţia sau poliţiştii care s-au apucat şi au trecut ei cu de la sine putere câţi bani a furat Mazăre", a mai spus primarul Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii