Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşina vicelui CJC, Cristian Darie, cu caracatiţa la roată

ro

22 Nov, 2011 01:00 4275 Marime text
Darie-CristianDarie01.jpgDuminică, în jurul prânzului, maşina vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie, se afla parcată în zona intersecţiei de la Trocadero, cu caracatiţa pusă la roată.

Darie2011-11-2013.05.55.jpgPotrivit celor declarate de Darie, buclucul s-a „datorat" şoferului personal, care îi conducea maşina duminică la ora prânzului. Aflat în zona intersecţiei de la Trocadero, acesta ar fi parcat maşina vicelui de la CJC într-un loc nepermis, spre bucuria celor de la Poliţia Locală, care nu au luat în calcul cine este proprietarul maşinii ci doar cine a parcat-o neregulamentar, sancţionându-l pe şoferul Timofte pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Contactat telefonic, Darie spune că şoferul său a rezolvat problema, de vreme ce operaţiunea de deblocare s-a perfectat în mai puţin de o oră. Menţionăm că maşina a fost fotografiată în jurul orei 13.15, duminică.

Potrivit şefului Poliţiei Locale Constanţa, Daniel Bratu, procesul verbal de sancţiune pentru a fost încheiat la ora 13.50. Cel care conducea maşina a achitat 50 de lei pentru a i se debloca roata, urmând să achite şi o amendă de 400 de lei. În cazul în care amenda se achită în termen de 24 de ore, suma se reduce la jumătate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii