Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Irimia şi Florentina Ciordas, aleşi membri provizorii în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Iată ce indemnizaţie primesc!

ro

21 Jul, 2018 00:00 2958 Marime text
Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, întrunită în şedinţă ordinară în data de 16 mai 2018, a luat mai multe decizii.
 
Membrii AGA au aprobat numirea a doi membri provizorii ai Consiliului de Administraţie al AIMK pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, din motive temeinice, până la maximum şase luni. Este vorba despre Marian Irimia şi Florentina Ciordas.
 
Membrii AGA au mai aprobat forma contractului de mandat (administrare) care va fi încheiat cu noii administratori provizorii. Remuneraţia acestora va fi compusă dintr-o indemnizaţie fixă lunară egală cu indemnizaţia membrilor Consiliului de Administraţie în funcţie anterior datei prezentei hotărâri, respectiv în cuantum de 5.196 de lei, cu respectarea dispoziţiilor art. 37, alin. (1) şi (2) din OUG nr. 109/2011, cu încadrarea în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat.
 
Totodată, în şedinţă s-a mai aprobat ca reprezentantul Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor SN AIMK SA să semneze contractele de mandat cu membri provizorii nou numiţi în Consiliul de Administraţie. Membrii AGA au aprobat mandatarea directorului general în vederea înregistrării şi asigurării opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 21 Jul, 2018 11:04 Reluati odata cursele CTA_ATENA!!!!!!!!