Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai ştiţi restaurantul Vraja Mării? Uitaţi cum arată azi! (galerie foto+video)

ro

06 Apr, 2017 18:56 27594 Marime text
Restauranul Vraja Mării, situat în apropierea Cazinoului din Constanţa este unul dintre cele mai vechi din Constanţa. Tocmai pentru poziţia sa foarte bună, s-a decis modernizarea restaurantului, astfel că echipele de muncitori au trecut la treabă. Pentru a se pune planurile de modernizare în aplicare mare parte din vechea clădire a fost pusă la pământ.


Luând în considere potenţialul deosebit al zonei, beneficiarul a solicitat iniţierea lucrărilor de modernizare, recompartimentări interioare, consolidare şi reacoperire terasă, cu scopul realizării unui imobil-reper, bine integrat în contextul urban existent.

Conform proiectului lucrările de intervenţie propuse constau în: C1 - intervenţii de consolidare după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; lucrări de mărire a înălţimii libere la parter şi etajul 1 prin desfacerea şi refacerea planşeelor în vederea unei funcţionări optime conform cu specificul activităţii; amenajări interioare la parter şi la etajul 1; la etajul 1, clădirea C1 va comunica cu terasa circulabilă ce se va amenaja peste imobilul C2; acoperirea imobilului C1 va fi de tip terasă necirculabilă; consolidări după caz, conform expertizei tehnice de specialitate; desfacerea învelitorii existente şi realizarea unei terase circulabile cu acces de la etajul 1 al imobilului C1.

Aspectul faţadelor va ţine seama de caracterul general al zonei şi de arhitectura clădirilor din vecinătate cu care se află în relaţii de co-vizibilitate. Pe teren se vor amenaja o terasă descoperită în faţa clădirii şi spaţiul verde existent, care se va menţine şi recondiţiona. Restaurantul va avea două spaţii de consumare şi o terasă, care vor dispune de 1.000 de locuri.

În galeria foto prezentăm în oglindă câteva fotografii despre cum arată şi cum arăta înainte clădirea restaurantului Vraja Mării. 

Citeşte şi: 

Lucrări de modernizare la restaurantul Vraja Mării din Constanţa (galerie foto)

Proiectul a fost prezentat la APM Constanţa. Cum va arăta restaurantul Vraja Mării după reabilitare

Constanţa-Restaurantul Vraja Mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii