Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul Ţene cere pensionarea

ro

17 Nov, 2010 02:40 3393 Marime text
Tene_Ioana_Tene_DNA.jpgPlenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat ieri solicitarea fostului procuror şef al DNA Constanţa, magistratul Ioana Ţene, de eliberare din funcţie, prin pensionarea. Cererea fostului şef al Serviciului Teritorial Anticorupţie Constanţa al DNA a fost depusă în urmă cu mai mult timp, însă abia ieri plenul CSM a putut lua în discuţie solicitarea magistratului. Locul Ioanei Ţene la conducerea DNA Constanţa a fost preluat de magistratul Beatrice Şişman, care a fost delegată în funcţie pentru o perioadă de şase luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 17 Nov, 2010 13:06 pensie de 130 milioane -pe cine a prins? la constanta orasul mafiei nici un judecator politist de rang mare procuror corupt nu a fost prins dar au pensii de 130 milioane -mafieeeeeeeeeeeeee
  • MANU 17 Nov, 2010 12:05 SA SE DUCA UNDE A DUS MUTU IAPA ADICA LA ;DRACU;; SA-L IA CU IA SI PE PROTEJATUL DUMNEAIEI ROSU ADRIAN DE LA VECTRA,CARE ALATURI DE MOISE , MOLDOVEANU COSMIN AU NENOROCIT ZECI DE FAMILI,SI CARE AU GASIT IN DNA-UL CONSTANTEAN UN ALIAT DE NADEJDE, LA fel si procurorului constantinescu, cel mai curajos procuror din dobrogea sper sa o insoteasca cu suces pe doamna PROCUROR. DOAMNE AJUTA.