Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Billa din zona Dacia se numeşte Market Tomis. Ce se întâmplă cu celelalte magazine Billa din Constanţa (galerie foto)

ro

07 Jun, 2017 18:46 8859 Marime text
Magazinul Billa din zona Dacia din Constanţa funcţionează de câteva zile sub numele market Tomis. Acesta va opera sub sigla Carrefour alături de celelalte magazine Billa. Supermarketul de la Dacia de o lună afişează sigla Market Tomis, iar afişul de la intrare îi asigură pe clienţi că sunt aşteptaşi cu peste 10 servicii la casele de marcat. 

La fel se va întâmpla şi cu magazinul Billa de pe Şoseaua Mangaliei, care, cel puţin potrivit afişului de la intrare ar trebui să se redeschidă mâine, 8 iunie. 

Reamintim că magazinele vor opera sub sigla Carrefour, iar la interior supermarketurile vor păstra ce este mai bun din ambele branduri (Carrefour şi Billa)“, spunea Jean Baptiste Dernoncourt, directorul executiv al grupului francez în România, pentru zf.ro.
 
Grupul Carrefour a preluat la finalul anului trecut reţeaua de 86 de supermarketuri Billa, într-o tranzacţie estimată la aproape 100 de milioane de euro.
 
În județul Constanţa sunt magazine Billa în municipiul Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, pe strada Răscoala, pe bulevardul Tomis, în Cernavodă, pe strada Cazărmii, și în municipiul Mangalia, pe strada Portului.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zona DACIA 07 Jun, 2017 21:52 Propun ca in urma schimbarii zona DACIA sa se numeasca CARREFOUR pentru ca cinema ul a disparut!