Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loredana Gorpin ar putea fi noul director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (document)

ro

27 Aug, 2016 00:00 4028 Marime text
Proiectul de hotărâre privind ocuparea temporară a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa va fi dezbătut în şedinţa ordinară a Consiliului Local Constanţa din 31 august. Proiectul a fost iniţiat de către primarul Constanţei, Decebal Făgădău.
 
Conform proiectului de hotărâre, se aprobă promovarea temporară, pe o durată de maximum şase luni, pe funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul II al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a persoanelor, a Loredanei Sorina Petrescu Gorpin, titulară a funcţiei publice de inspector clasa I, grad superior în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei.
 
„Pentru a răspunde nevoilor de organizare, coordonare şi control al activităţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, propunem promovarea temporară în funcţia publică vacantă de conducere de director executiv gradul II a Loredanei Sorina Petrescu Gorpin”, se arată în referatul proiectului de hotărâre. Tot aici, se mai precizează că: „Loredana Sorina Petrescu Gorpin este absolventă, din anul 2008, a Facultăţii de Știinţe Economice, Universitate «Ovidius» Constanţa, cu durata de cinci ani. Are cel puţin trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice de conducere. Nu a fost sancţionată disciplinar. Îndeplineşte condiţiile prevăzute de fişa postului şi este numită într-o funcţie publică din clasa I”.
 
Contactat de ZIUA de Constanţa, şeful Serviciului Public de Evidenţă a Persoanei, Dezideriu Odet Dudaş, a declarat: „Eu sunt şef serviciu, iar Loredana Gorpin va coordona, în calitate de director, şi Serviciul de Evidenţă a Persoanelor, şi Serviciul de Stare Civilă, ambele grupate în Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Constanţa. Până acum, funcţia de director nu a fost ocupată mai mulţi ani”.
 
Proiectul de hotărâre privind „Ocuparea temporară a funcţiei publice de conducere de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa” poate fi vizualizat în secţiunea „Documente”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii