Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Locul deşeurilor nu este în preajma ta!“ Acţiunile de încurajare a reciclării continuă la Mangalia

ro

04 Jul, 2014 00:00 2335 Marime text
Sub deviza „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!“, Primăria Mangalia, împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, organizează, în perioada 5 - 6 iulie, o campanie de reciclare a deşeurilor de tip EEE (Echipamente Electrice și Electronice). Toate activităţile desfăşurate în cadrul acestei campanii vor fi realizate cu sprijinul societăţii de salubrizare Polaris.

În această perioadă, cetăţenii pot veni să depoziteze obiectele electrice şi electrocasnice defecte la punctul de colectare special amenajat pe platoul din faţa Casei de Cultură din Mangalia. Pentru a încuraja aceste acţiuni şi aceste modalităţi de colectare selectivă în rândul cetăţenilor, organizatorii oferă tuturor deponenţilor câte un cupon valoric pentru orice aparat electronic mare întreg, iar pentru celelalte aparate, oferă posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii. Câştigătorii vor primi  o cafetieră, un fier de călcat, un ferăstrău vertical şi o maşină de găurit. Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc, duminică, 6 iulie, ora 18.30, la sediul Poliţiei Locale din localitate.

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale, doritorii pot suna la numărul de telefon 0751.302.127.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii