Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Live Text Târgul de Turism "Vacanţa" organizat de CCINA deschis la Constanţa (galerie foto)

ro

10 Mar, 2017 12:06 2627 Marime text
Astăzi, de la ora 12.00, la centrul comercial VIVO! Constanţa, intrarea 3 are loc inaugurarea Târgului de turism Vacanţa Constanţa. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.
 
La acest târg constănţenii pot să-şi aleagă destinaţia preferată de vacanţă, profitând de ofertele speciale oferite de touroperatori din România şi Bulgaria: pachete turistice pentru vacanţa de vară 2017, city break-uri, circuite turistice, vacanțe de relaxare, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, programe de dezvoltare și promovare turistică.

În cadrul acestui eveniment sunt prezenţi 25 de exponaţi, printre care şi doi din Bulgaria. Va fi organizată şi o tombolă, extragerea urmând să aibă loc duminică la ora 19.00.Târgul se află la a 10-a ediţie şi va avea loc în perioada 10 - 12 martie 2017. 

La eveniment participă Costin Răsăuţeanu, viceprimarul municipiului Constanţa, preşedintele ANAT Sud Est, Cristian Bărhălescu, Nicolae Bucovală, vicepreşedintele CJ Tulcea, George Luchici şi Mihăiţă Dumitraşcu de la Alpin Straja. .  

"La acest târg constănţenii pot achiziţiona vacanţe. Totodată, Constanţa va fi în legătură aeriană cu patru oraşe mari din ţară, lucru care ne bucură. Tombola are multe premii: bilete de avion sau sejururi. Este un motiv în plus pentru constănţeni să viziteze târgul." - a declarat directorul CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru.  

Costin Răsăuţeanu a felicitat conducerea CCINA pentru organizarea acestui eveniment.   

"Am încredere că prin dialog vom reuşi să atragem mai mulţi turişti. Constanţa are un potenţial mare din punct de vedere turistic şi trebuie să facem ca mai mulţi turişti români şi străini să viziteze Cetatea Tomis" - a declarat Costin Răsăuţeanu. 

Nicolae Bucovală de la Asociaţia Patronală Mamaia a declarat că hotelierii continuă investiţiile, în ciuda faptului că tarifele au rămas la fel.

"Sper sa colaborăm bine cu primaria, unde vrem să găsim sprijin, iar Mamaia să fie gata de noul sezon".

La rândul său, Cristian Bărhălescu, de la ANAT Sud Est a declarat că sunt aşteptaţi constănţenii la acest târg prin care CCINA ajută conastănţenii şi agenţiile de turism să se apropie. 

În cadrul târgului Marin Bălan, meşter de artă populară şi fost cerectător ştiinţific şi-a expus una dintre lucrăr. Acesta s-a arătat afectat de faptul că în staţiunile de pe litoral nu se mai comercializează obiecte de artă populară, având în vedere că în toate ţările sunt pieţe unde se vând produse specifice ţărilor respective, ceea ce la noi nu se regăseşte.Marin Bălan a rugat Primăria Constanţa să-i sprijine pe meşterii populari în acest demers.    

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii