Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Dezbatere pe tema nămolului din Lacul Techirghiol (galerie foto+video)

ro

17 May, 2017 10:01 5657 Marime text
1 din 3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 18 May, 2017 11:05 Nu trebuie data licenta de expluatare. Nu e posibil ca ei sa ne vanda noua ceea ce e al nostru . Reprezentantul firmei Formin s-a exprimat clar :vor sa ne vanda noua namolul nostru !!!!
  • Alina 17 May, 2017 14:12 Adica vor sa ia namolul....Si noi vom merge in alte locuri, tari....pentru tratament. Faceti ceva!!
  • Bogdan 17 May, 2017 11:51 Intrebari catre reprezentantul Agentiei Nationale pentru resurse Minerale: 1. De ce nu investeste Statul/Agentia in mod direct in exploatarea resurselor si este nevoie de firme interpuse pentru a exploata resursele nationale ? 2. De ce este conditionata investitia intr-un resort in Techirghiol de exploatarea namolului? De ce nu se poate face resortul si investitia sa se amortizeze direct? Chiar este nevoie de exploatare si exportarea namolului? 3. Avand in vedere ca zona Techirghiol este declarata arie protejata ce impact va avea asupra lacului si al ecosistemului sau acest aspect nu conteaza? 4. Cum de s-a gasit o firma tocmai din Caransebes care este pusa sub semnul intrebarii sa exploateze namolul din Techirghiol? Nu exista firme pe plan local? 5 Daca namolul va fi distribuit in tara si in afara tarii, statiunea va fi afectata ca si numar de turisti ? Daca da care ar fi impactul?