Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul sindicatului Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu şi-a făcut firmă de taxi

ro

02 Nov, 2017 00:00 2496 Marime text
În baza cererii din data de 26.09.2017 şi actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii AIR MK Taxi SRL.
 
Societatea are sediul în comuna Mihail Kogălniceanu, domeniul principal de activitate constă în alte transporturi terestre de călători, iar activitatea principală este reprezentată de transporturi cu taxiuri.
 
Capitalul social de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Cristian Fotu.
 
Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii AIR MK Taxi SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
„Deţin o licenţă şi am depus şi actele pentru înfiinţarea societăţii, deoarece există mute solicitări de la soldaţii americani pentru servicii de taxi“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Cristian Fotu, liderul sindicatului Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii