Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţiile lunii aprilie la Fiscul din Constanţa. Tot mai multe automobile la preţ redus (documente)

ro

28 Mar, 2017 00:00 4052 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa; Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice organizează mai multe licitaţii pentru valorificarea bunurilor mobile care aparţin societăţilor debitoare Calypso Auto Service SRL, Onofriciuc SRL şi BMB Trans Trade SRL,
 
Prima licitaţie va avea loc pe 11 aprilie, ora 13.00, la sediul Fiscului din bulevardul Tomis nr. 312A. Participanţii la această procedură vor putea achiziţiona bunurile mobile care aparţin societăţii Calypso Auto Service SRL. Vorbim despre o autoutilitară Chevrolet Spark, fabricată în anul 2006, stare tehnică satisfăcătoare, la preţul de 2.467,50 de lei, şi un autoturism Dacia Logan, fabricat în anul 2008, stare tehnică bună, la preţul de 8.010 lei.
 
Cea de-a doua licitaţie se va desfăşura tot pe 11 aprilie, la ora 13.30. De data aceasta, va fi scos la mezat un bun mobil care aparţine societăţii Onofriciuc SRL. Participanţii la această procedură vor putea achiziţiona un autoturism Renault Symbol, fabricat în anul 2008, stare tehnică bună, la preţul de 2.842 de lei.
 
În aceeaşi zi, la ora 14.00, se vor vinde bunurile mobile care aparţin societăţii BMB Trans Trade SRL. Este vorba despre un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2008, stare tehnică bună, la preţul de 3.970 de lei.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor menţionate trebuie să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi, până la acea dată, să înainteze oferte de cumpărare. 

Despre societăţile debitoare 

Calypso Auto Service SRL a fost înmatriculată în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 din părţi sociale. Asociat unic este Marius-Mihai Cosmaţchi, născut pe 3.03.1983, în Vatra Dornei, Suceava. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

 
La rândul său, Onofriciuc SRL a luat fiinţă în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este deţinută de Alexandru Ionuţ Bucur, născut 29.11.1984, în Constanţa, cu 95% din capitalul social, şi Carol Vlad Onofriciuc, născut pe 2.01.1984, în Constanţa, cu 5% din capitalul social. Administratorul societăţii este Alexandru Ionuţ Bucur. Onofriciuc SRL se ocupă de transporturi cu taxiuri.
 
Potrivit Registrului Comerţului, BMB Trans Trade SRL a luat fiinţă în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Eugen Lungu, născut pe 22.01.1982, în Galaţi. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de transporturi cu taxiuri.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile publicate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Citeşte şi:

Maşina lui Ovidiu Ion Tatu, fost şef al Vămii din Constanţa, scoasă la mezat de Fisc. La cât a fost evaluată (documente) 

Cum poţi achiziţiona un automobil la preţ mic Fiscul din Constanţa vrea să scape de mai multe bunuri mobile (documente)

Pentru cei în căutare de chilipiruri
Automobile la preţuri mici, scoase la mezat de Fiscul din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii