Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţii în noiembrie O nouă strigare la fisc pentru terenuri, hale şi autoutilitare

ro

31 Oct, 2012 01:54 2970 Marime text
fisc_dgfp.jpgLuna noiembrie debutează în forţă pentru Administraţiile Finanţelor Publice Constanţa, Mangalia, Năvodari şi Hârşova care va organiza un şir de licitaţii în care vor fi valorificate terenuri, imobile şi spaţii comerciale. Participanţii la aceste licitaţii vor putea cumpăra terenuri intravilane, hale industriale, strunguri, autoutilitare, dar şi maşini de găurit.

Pe 2 noiembrie, Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală organizează cea de-a doua licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Robert Ten Sun SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Mihăileanu. Este vorba despre două terenuri intravilane, situate în comuna Cogealac, strada Gării. Preţul de evaluare al primului teren de 33.000 mp este de 66.600 lei, exclusiv TVA. Cel de al doilea teren în suprafaţă de 10.000 mp a fost evaluat la preţul de 20.175 lei, fără TVA.

În data de 7 noiembrie, fiscul constănţean va scoate la mezat bunurile mobile, proprietate a debitorului SC Triunion SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, bulevardul Mamaia. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona o autoutilitară Gaz, la preţul de 4.416 lei, o schelă, la preţul de 1.802 lei, ciocan repercutor , la preţul de 935 lei. Menţionăm că pentru aceste bunuri este organizată cea de a treia licitaţie.

Şi Administraţia Finanţelor Publice a oraşului Năvodari va vinde bunurile imobile, proprietate a debitorului Pavipa Urb SRL, cu domiciliul fiscal în judeţul Tulcea. Este vorba despre un teren extravilan de 11.700 lei, situat în extravilanul oraşului Năvodari. Preţul de pornire al licitaţiei este de 78.345 lei. pentru acest bun imobil este organizată cea de-a treia licitaţie, de aceea preţul de evaluare al terenului este diminuat cu 50%.

La rândul său, şi fiscul din Hârşova va scoate la mezat pe 8 noiembrie bunurile mobile, proprietatea debitorului Comet Steel 07 SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Hârşova, strada Venus. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona o piesă hidraulică, la preţul de 13.160 lei, un strung la preţul de 20.875 lei, o maşină de găurit la preţul de 7.715 lei, dar şi o clădire în suprafaţa de 1.347 mp, reprezentând o hală de strunguri. Clădirea situată în localitatea Hârşova, strada Constanţei şi terenul aferent în suprafaţă de 4.406 mp sunt evaluate la preţul de 337.500 lei, exclusiv TVA.

În aceeaşi zi, Administraţia Finanţelor Publice din Hârşova va mai organiza o licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Mymob Myjobm SRL, cu domiciliul fiscal localitatea Ploieşti, strada Poligonului. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un teren intravilan de 4.632 mp. situat în comuna Topalu, strada Soarelui. Preţul de pornire al licitaţiei este de 31.853 lei, exclusiv TVA. Fiind cea de-a treia licitaţie, preţul bunurilor a fost diminuat cu 50% din preţul de evaluare.

Pe data de 14 noiembrie, Administraţia Finanţelor Publice din Mangalia va scoate la mezat bunul imobil care aparţine societăţii Euronav Trade SRL. Este vorba despre un teren intravilan de 5000 mp, situat în localitatea Mangalia, strada Muncitorului. Preţul de evaluare al terenului este de 284.242 lei, exclusiv TVA. Pentru bunul mobil mai sus menţionat de organizează cea ce-a doua licitaţie, preţul de pornire fiind diminuat cu 25% faţă de preţul de evaluare.

Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii