Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații de început de an la fiscul din Constanța Un spaţiu comercial şi o pensiune, de vânzare

ro

05 Jan, 2016 00:00 2949 Marime text
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, anunţă organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor societăţii Progresiv Activ SRL.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 13 ianuarie, ora 11.30, în municipiul Mangalia, strada Mihai Viteazu nr 13. Participanţii la această procedură publică vor putea cumpăra un teren intravilan de 251 mp, situat în localitatea Vama Veche, strada Steaua de Mare nr. 4A. Bunul a fost evaluat la preţul de 123.038 de lei (exclusiv TVA).
 
Participanţii la procedura publică vor mai putea achiziţiona o pensiune cu o capacitate de cazare de şapte camere la mansardă şi spaţii anexe (bucătărie, spaţii pentru depozitare, grupuri sanitare la parter) și terenul aferent intravilan de 250 mp, situat în localitatea Vama Veche, strada Steaua de Mare nr. 4. Bunul a fost evaluat la preţul de 565.728 de lei.

Despre Progresiv Activ SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Mangalia, strada Constantin Brâncuşi. Firma este deţinută de Linica Jipescu, care este şi administratorul societăţii. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Cu datorii de peste 4,2 milioane de lei, Progresiv Activ SRL a declarat în 2014 o cifră de afaceri de 25.911 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii