Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru un hotel de şase etaje în Costineşti. La cât este evaluat. Ce spune lichidatorul judiciar

ro

24 Mar, 2017 00:00 2812 Marime text
În ediţia din 4 februarie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Hotel din Costineşti, de vânzare. Cine este proprietarul“, în care anunţam vânzarea unui hotel deţinut de societatea Electronic Line Industry SRL.
 
Iată că lichidatorul judiciar al Electronic Line Industry SRL organizează o nouă licitaţie publică pentru valorificarea hotelului cu regim de înălţime S+P+5E+6Ep, situat în localitatea Coştinesti, zona Forum, parcela A 427/5/2, împreună cu mobilierul aferent pentru hotel, electronice şi bunuri diverse. Licitaţia va avea loc în data de 31.03.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar General Group Expert SPRL, Bucureşti, şoseaua Mihai Bravu nr. 107-119, bl. E1, sc. 4, ap.107, Sector 2. În caz de neadjudecare, licitaţia se va repeta în data de 7 aprilie 2017.
 
Licitaţia va porni de la preţul de 2.221.381 de euro, exclusiv TVA. Informaţii detaliate privind activele scoase la vânzare pot fi preluate de la lichidatorul judiciar, precum şi din caietul de sarcini, care poate fi achiziţionat de la sediul acestuia începând de astăzi. Documentaţia completă de înscriere la licitaţie, conform prevederilor caietului de sarcini, va trebui depusă la sediul lichidatorului judiciar, cu cel puţin două zile înainte de data fixată a licitaţiei. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie sunt precizate în Regulamentul de desfăşurare a licitaţiei, parte integrantă a caietului de sarcini.
 
„Deocamdată, nu avem nicio ofertă, iar la licitaţia organizată în luna februarie nu s-a prezentat nimeni“, a declarat Bogdan Popescu, reprezentantul lichidatorului judiciar General Group Expert SPRL Bucureşti.

Electronic Line Industry SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înmatriculată în anul 2001, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Tudoriţa Dumitru, născută pe 14.08.1978, în Bucureşti, cu 10% din capitalul social, şi Mugurel Dumitru, născut pe 14.05.1973, în Bucureşti, cu 90% din capitalul social.
Administrator special este Dumitru Mugurel. Lichidator judiciar este General Group Expert SPRL. Electronic Line Industry SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor.

Citeşte şi: 

Hotel din Costineşti, de vânzare. Cine este proprietarul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii