Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru medicamente de hemofilie şi talasemie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (document)

ro

01 Feb, 2017 00:00 2100 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa organizează licitaţie publică pentru atribuirea contractului „Furnizare medicamente program hemofilie talasemie“. Astfel, conform anunţului de participare publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului este de 2.532.595,5 lei, fără TVA, echivalentul a 561.837,63 de euro. 
 
Cuantumul garanţiei de participare pentru fiecare lot se regăseşte în Anexa B - Loturi şi reprezintă 1% din valoarea fără TVA pentru fiecare lot ofertat. Perioada de valabilitate este de 90 de zile de la termenul-limită de depunere a ofertelor. Garanţia de bună execuţie este de 5% din valoarea fără TVA a contractului.
 
La depunerea ofertelor, firmele interesate trebuie să prezinte certificatul constatator care să ateste lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, a taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general consolidat şi, după caz, documente prin care să demonstreze faptul că pot beneficia de derogările prevăzute la art. 166, alin. (2), art. 167, alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.
 
Persoanele juridice/fizice străine care doresc să participe la procedură vor prezenta orice documente edificatoare, eliberate de autorităţi competente din ţara în care acestea sunt rezidente, prin care să dovedească îndeplinirea obligaţiilor restante cu privire la plata impozitelor şi asigurărilor sociale, la momentul prezentării acestora. Informaţiile cuprinse în certificatul constatator (certificat fiscal) trebuie să fie valabile la momentul prezentării acestuia.
 
Persoanele cu funcţie de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt: manager - ş.l. dr. Cătălin Grasa; director financiar-contabil - ec. Violeta Androne; şef Secţie Hemodializă - ş.l. dr. Bogdan Câmpineanu; director medical - dr. Mihnea Avram; coordonator Program Hemofilie şi Talasemie - prof. univ. dr. Mihaela Ghinea; şef Serviciul Achiziţii - jr. Violeta Stoica; farmacist-şef - Mirela Rădulescu; Serviciul Achiziţii - ec. Corneliu Stănculescu.
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3.03.2017, ora 00.00, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9.03.2017, ora 16.00. Potrivit anunţului, ofertele vor fi evaluate până cel târziu 31.03.2017, ora 18.00.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă privind licitaţia „Furnizare medicamente program hemofilie talasemie“. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii