Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Termica Distribuţie Năvodari SRL pentru închiriere utilaje şi echipament de construcţii (document)

ro

23 Mar, 2015 00:00 2487 Marime text
Termica Distribuţie Năvodari SRL anunţă desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de închiriere utilaje şi echipament de construcţii şi de lucrări publice cu operator“, în valoare de 965.800 de lei.
 
Obiectul contractului constă în executarea lucrărilor de închiriere utilaje şi de echipament de construcţii şi de lucrări publice cu operator. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 6 aprilie, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 6 aprilie, ora 11.00. Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare în cuantum de 9.658 de lei. Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Alexandru Vasile Manu, Daniela Sandu, Silvia Caracostea, Simona Modoran, Florina Sofrone, Alina Dobrin, Gavrilă Stoian, Emil Naziru, Constantin Oprişan, Elena Minea, Ignat Zaharia.

Condiţii pentru ofertanţi

Ofertanţii trebuie să prezinte o declaraţie privind situaţia economico-financiară şi să aibă o cifră de afaceri pe ultimii trei ani, respectiv 2014, 2013, 2012, de 1.931.600 de lei. Dacă o asociere de operatori economici depune o ofertă comună, atunci situaţia economică şi financiară se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii. De asemenea, ofertanţii vor mai prezenta informaţii privind experienţa personalului desemnat pentru executarea contractului de lucrări.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii