Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie electronică la Telekom România Communications SA pentru un teren intravilan şi construcţii

ro

23 Mar, 2016 00:00 3338 Marime text


Un teren intravilan şi construcţii vor fi scoase la mezat de Telekom România Communications SA. În acest sens, va fi organizată o licitaţie electronică.
 
Este vorba despre un imobil situat în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, parcela 659/5, Sola 70, compus din teren intravilan în suprafaţă de 13.500 mp (din acte) şi construcţii cu o suprafaţă totală construită desfăşurată de 321 mp. Data-limită de depunere a documentelor de eligibilitate este 30 martie, iar licitaţia are loc pe 21 aprilie. Preţul de pornire a licitaţiei este de 1.255.500 de euro + TVA. Terenul se învecinează cu centre mari comerciale, cum ar fi Maritimo Shopping Center, Real, Black Sea sau Arabesque. Clădirile amplasate pe teren sunt reprezentate de o construcţie tip P+1E - staţie PECO + copertină aferentă şi depozit combustibili.

Despre Telekom România Communications SA



Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1997 şi are sediul social în Bucureşti, Piaţa Presei Libere. Capitalul social subscris, de 318.464.490 de lei, este compus din 31.846.449 de acţiuni nominative. Acţionari persoane juridice sunt Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, cu 45,98% din capitalul social, şi OTE International Investments Limited (din Cipru), cu 54,01% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Klaus Muller - administrator, Tsamaz Michail - preşedintele Consiliului de Administraţie, Stamboulias - Stamboulis Nikolaos Argy - administrator şi membru în CA, Eirini Nikolaidi - administrator, Charalampos Mazarakis - administrator, Vida-Anca Georgescu-Aladgem - membru în CA, Florin-Jean Furdui - membru în CA, Bogdan-Laurenţiu Voicu - membru în CA şi Miroslav Majoros - membru în CA şi director general.
 
Domeniile de activitate ale societăţii constau în: activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu, activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit), activităţi de telecomunicaţii prin satelit şi alte activităţi de telecomunicaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii