Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă cu strigare Astăzi începe vânzarea organizată de RAAPPS-SRP pe litoral

ro

22 Mar, 2012 01:21 3769 Marime text
licitatie_-_vila_cerna.jpgRegia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat scoate la vânzare, prin licitaţie cu strigare, opt proprietăţi de pe litoral. Vânzarea are loc în două reprize, astăzi şi mâine, de la ora 12.00.

Aşa cum anunţam încă de la finalul lunii februarie, Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" demarează, astăzi, vânzarea mai multor proprietăţi imobiliare de pe litoralul din judeţul Constanţa. Procedura de vânzare organizată de RAAPPS-SRP Neptun este prin licitaţie deschisă, cu strigare. Amintim că este vorba, în total, de opt proprietăţi. Concret, RAAPPS-SRP scoate la vânzare: un teren de tenis de la Hotel Arad din Neptun-Olimp, în suprafaţă de peste 6.600 de metri pătraţi, două terenuri cu zgură de 606 mp, alei în suprafaţă de 690 mp, spaţiu verde - 5.364 mp, teren de minigolf la Hotel Arad, în suprafaţă de peste 7.700 mp, alei de 260 mp, spaţiu verde de 7.490 mp. A treia proprietate de pe listă este Complexul Restaurant „Dunărea", cu o suprafaţă desfăşurată de 3.267,38 mp, cu teren de peste 6.800 mp, din Neptun-Olimp. Pe lângă acestea, vor fi scoase la vânzare prin licitaţie cu strigare şi hotelul şi barul Dacia din Neptun-Olimp. Licitaţia pentru aceste proprietăţi are loc la Sucursala SRP Neptun, sediul SRP Neptun, începând cu ora 12.00.

Vânzarea proprietăţilor continuă mâine, tot de la 12.00, iar proprietăţile ce urmează să fie scoase la vânzare sunt Vila „Agigea" din Eforie Nord, un teren (pepinieră) de 8.710 metri pătraţi în Eforie Nord, Vila „Egreta" (fără teren) din Mamaia Nord şi Vila „Cerna" din Mamaia Nord.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii